Stiri

Dimineața Nebună: Doi părinți din India și-au dat fiul în judecată pentru că nu le-a oferit un nepot: „Face un copil sau plăteşte 615.000 de euro”. Audio

Doi părinți din India și-au dat fiul în judecată pentru că nu le-a oferit un nepot: „Face un copil sau plăteşte 615.000 de euro”
Doi părinți din India și-au dat fiul în judecată pentru că nu le-a oferit un nepot
Un bărbat din India a fost dat în judecată de părinții săi pentru că nu le face un nepot.

Doi soţi din India, Sanjeev şi Sadhana Prasad, şi-au dat fiul în judecată, cerând ca acesta şi soţia lui să le ofere un nepot în termen de un an sau, în caz contrar, instanţa să-i oblige să le plătească despăgubiri de 50 de milioane de rupii (615.000 de euro).

 Doi părinți din India și-au dat fiul în judecată pentru că nu le-a oferit un nepot
Doi părinți din India și-au dat fiul în judecată pentru că nu le-a oferit un nepot[Sursa foto: Captură YouTube]

„Fiul meu este căsătorit de şase ani, dar el şi soţia lui încă nu plănuiesc să facă un copil.

Dacă am avea un nepot cu care să ne petrecem timpul, durerea noastră ar deveni suportabilă”,  au declarat soţii Prasad în plângerea lor depusă săptămâna trecută la Tribunalul din Haridwar.  

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul „ Dimineața Nebună ”. 

Plângerea va fi examinată de un tribunal

Sanjeev şi Sadhana Prasad spun că şi-au cheltuit toate economiile pentru a-l creşte şi a-l educa pe fiul lor, în prezent pilot de avion. Ei vor acum un nepot sau ca investiţia să le fie rambursată. Compensaţia de 50 de milioane de rupii conţine costul generat de petrecerea de nuntă organizată într-un hotel de cinci stele, un automobil de lux în valoare de 76.000 de euro şi plata pentru luna de miere pe care tinerii căsătoriţi au petrecut-o în străinătate, a raportat cotidianul Times of India

Citeste si: Dimineața Nebună: Un bărbat s-a însurat cu surori triplete în aceeași zi: „A fost ca un vis”! Toate îl ceruseră de bărbat- AUDIO

Soţii Prasad au mai spus că au trebuit să achite 62.000 de dolari pentru ca fiul lor să urmeze un curs de pilot de avioane în Statele Unite, înainte ca acesta să se întoarcă în India fără un loc de muncă.

Un bărbat, dat în judecată de părinții săi pentru că nu le face un nepot: „Faci un copil sau plăteşte 615.000 de euro”
Doi părinți din India și-au dat fiul în judecată pentru că nu le-a oferit un nepot[Sursa foto: Captură YouTube]

„De asemenea, am contractat un împrumut pentru a ne construi o casă şi acum ne confruntăm cu numeroase dificultăţi financiare. Suntem tulburaţi şi din punct de vedere psihologic, pentru că locuim singuri”,  au adăugat soţii Prasad.

Citeste si: Dimineaţa Nebună| Două nunţi şi un botez au fost întrerupte de mascați în Maramureș. Localitatea era în carantină, însă mirii au invitat 600 de persoane. AUDIO

Potrivit avocatului cuplului indian, Arvind Kumar, plângerea va fi examinată de un tribunal din nordul Indiei pe 17 mai.