Stiri

Dimineața Nebună | „Descoperiți golful”, a zis Klaus Iohannis. Ce au făcut românii?! S-au bătut cu crosele de golf în trafic

Dimineața Nebună | „Descoperiți golful”, a zis Klaus Iohannis. Ce au făcut românii?! S-au bătut cu crosele de golf în trafic
Dimineața Nebună | „Descoperiți golful”, a zis Klaus Iohannis. Ce au făcut românii?! S-au bătut cu crosele de golf în trafic [Sursa foto: Digi 24 ]
La scurt timp după ce Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să joace golf, scene de violență au fost suprinse în traficul din Capitală.

Mai mulți șoferi s-au luat la bătaie pe un bulevard din Capitală în zona Rahova, la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis a spus că românii ar trebuit să descopere golful și să practice acest sport frumos.

Citeste si: Audio. Dimineața Nebună| Un bărbat din Neamț a dus un proiectil dintr-o pădure la poliție

Sindicatul Europol din Poliţie a publicat imagini cu un conflict între mai mulţi şoferi din Bucureşti, care a degenerat într-o bătaie în toată regula.

Oamenii au început să-și împartă pumni și picioare, iar la un moment dat au trecut și la crosele de golf.

„La scurt timp după declarația de sâmbătă a lui Klaus Iohannis, Președintele României, de pe un teren de golf din jud. Alba, prin care încuraja românii să «descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții», pe un bulevard din București s-au scos crosele. S-a jucat la sânge, cu multă patimă și pasiune, doar că nu pe terenul de golf, ci pe asfaltul de pe bulevard”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Europol, potrivit Digi 24.

Despre acest subiect au vorbit și matinalii Mișu și Cosmin în „Dimineața Nebună” 

Declarația făcută de președintele Klaud Iohannis

La un eveniment organizat cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație referitoare la acest sport. „Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a spus președintele.