Stiri

Dimineața Nebună: Cum a fost spart apartamentul lui Mishu?

Dimineața Nebună: Cum a fost spart apartamentul lui Mishu?
Cum a fost spart apartamentul lui Mishu? [Sursa foto: pexels]
Mishu a povestit cum a fost la primul său proces după ce i-a fost spart apartamentul. Cei trei bărbați au fost la o școală de hoți din Budapesta

Mishu le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls o întâmplare tragi-comică de când i-a fost spart apartamentul, pe vremea când era în școala generală. Hoții au fost prinși, iar unul dintre ei și-a recunocut fapta, dar și faptul că a fost la o școală de hoți din Budapesta. Cu ocazia acestei întămplări, matinalul a participat și la primul său proces. 

Citește și: Ioana și Ilie Năstase divorțează? Bruneta nu mai vrea să audă de el, după ce a acuzat-o că i-a furat 2 milioane de euro: „Ruptura este definitivă”

Apartamentul lui Mishu a fost spart de trei bărbați care au fost la o școală de hoți din Budapesta

Mishu a povestit la „Dimineața Nebună” cum i-a fost spart apartamentul în copilărie, dar și ce au declarat cei trei hoți la proces. Se pare că unul dintre ei a urmat chiar și o școală la Budapesta pentru a învăța chestiunile esențiale de care trebuie să ții cont atunci când vrei să spargi un apartament. 

Citește și: El este tânărul care a furat un sac plin cu bani de la Poșta Română! În doar trei zile a cheltuit o bună parte din ei. Este ireal pe ce: „Ne-am distrat”

Dimineața Nebună: Cum a fost spart apartamentul lui Mishu?
Cum a fost spart apartamentul lui Mishu?[Sursa foto: pexels]

Unul dintre hoți a recunoscut că a urmat o școală neacreditată, respectiv o școală de hoți. Există anumite lucruri de care trebuie să ții cont când spargi un apartament. Prin urmare, hoții au învățat că este de preferat să spargi un apartament care se află la ultimul etaj. De ce ultimul etaj? Pentru că traficul acolo este cei mai redus, iar dacă stai la etaje intermediare, cum ar fi 2 sau 3, riști să treacă pe lângă tine mulți locatari. În plus, cel mai ușor este să alegi o ușă cu o singură ială pentru ca timpul efectiv de spargere a ei să fie cât mai scurt. 

De vreme ce mama lui Mishu a fost alertată despre cele întâmplate chiar în ziua de 1 martie, femeia a întrebat autoritățile care este cel mai bun sistem anti-furt. Polițistul i-a dat un răspuns neașteptat: „Soacra, doamnă”.

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.