Stiri

Dimineața Nebună. Cele mai ciudate polițe de asigurare în lume. AUDIO

Cele mai ciudate polițe de asigurare făcute de români
Cele mai ciudate polițe de asigurare făcute de români
Polițele de asiguarare sunt normale dacă vorbim de case sau mașini, însă află că sunt oameni care își fac asiguarare în caz de răpiri terestre sau extraterestre

Polițele de asigurare sunt necesare în zilele noastre pentru a ne acoperi evenutalele pagube. Fie că vorbim despre asigrare de casă, mașină sau sănătate, este clar că acestea sunt esențiale și absolut normale în viața oricărui om. Însă trebuie să știi că sunt și asigurări mai puțin normale folosite de oameni. 

Citeste si: Preţuri RCA 2022: Cu cât se scumpesc asigurările auto obligatorii?

Topul celor mai ciudate polițe de asigurare din lume 

Una dintre cele mai ciudate asigurări este cea pentru răpiri extraterestre pe care nu o găsim în România, însă pentru cei interesați, se poate găsi la asiguratorii din Statele Unite ale Americii sau din Marea Britanie. TransilvaniaBroker scrie că s-au vândut peste 100.000 de astfel de polițe care acoperă costurile intervențiilor medicale, inclusiv cele de ordin psihologic care pot apărea în urma acestor răpiri. Dacă există polițe pentru răpiri extraterestre, este perfect normal să fie polițe și pentru răpirile terestre, nu? Ei bine, află că existi și o astfel de asigurare.
De asemenea, pentru că pandemia a dat peste cap planurile tuturor, există acum o asigurare și pentru nuntă care acoperă riscuri precum imposibilitatea desfășurării evenimentului din cauza unor situații neprevăzute, probleme cu furnizorii sau dacă unul dintre miri s-a răzgândit înainte de a merge la altar.

O altă asigurare neobișnuită este cea pentru nașterea de gemeni sau tripleți. Această poliță trebuie să fie încheiată cât mai devreme în sarcină, chiar înainte de prima ecografie, și poate aduce un venit suplimentar în cazul în care există o situație de risc. 

O asigurare amuzantă este legată de posibilitatea căderii nucilor de cocos. Anual, aproximativ 150 de oameni mor din cauza caderii nucilor de cocos, astfel incat companiile de asigurari au vazut si aici potential pentru a vinde polite mai putin obisnuite, notează asiguropedia.ro

Actorii și artiștii au asigurări care să le acopere o sursă de venit în cazul în care le sunt afectate anumite părți ale corpului 

Cele mai ciudate polițe de asigurare în lume
Cele mai ciudate polițe de asigurare în lume

Cariera actorilor și artiștilor depinde de felul în care arată, astfel că, unii dintre ei și-au luat măsuri de prevenție. Zâmbetul Juliei Roberts, de exemplu, este asigurat pentru 30 de milioane de dolari.

Cele mai ciudate polițe de asigurare în lume
Cele mai ciudate polițe de asigurare în lume

Mariah Carey și-a asigurat vocea cu cinci octave (de la F2 la G7) pentru 46 de milioane de dolari.