Stiri

Dimineața Nebună. Cea mai mare nebunie pe care au făcut-o matinalii Mishu și Cosmin la o petrecere a burlacilor. Audio

Dimineața Nebună. Cea mai mare nebunie pe care au făcut-o matinalii Mishu și Cosmin la o petrecere a burlacilor. Audio
Dimineața Nebună [Sursa foto: Radio Impuls ]
Matinalii Mishu și Cosmin au dezvăluit în Dimineața Nebună care au cele mai mari nebunii pe care le-au făcut la petreceri.

Mishu și Cosmin, matinalii Radio Impuls, au dezvăluit care au fost cele mai mari nebunii pe care le-au făcut la petreceri. Pentru cei care nu au fost pe frecvențe, pot reasculta întregul moment chiar aici. 

Citeste si: Dmineața Nebună: Un cuplu a transmis din greșeală partida de amor live pe Zoom- AUDIO

Dimineața Nebună, un matinal plin de energie care cuprinde mai multe rubrici:

„Doamna Geta de la 8”  este cea mai bună prietenă a matinalilor Radio Impuls 🙂. Doamna Geta este vocea care interpretează în stil unic versurile anumitor melodii, ascultatorii fiind invitați să recunoască piesa interpretată de Mișu și Cosmin. 

„Creti știrea  dimineții”

Cea mai trăsnită știre din ziua anterioară matinalului este comentată de cei doi realizatori într-un stil unic.

„3 minute pt genul frumos”

Rubrica destinată exclusiv doamnelor și domnișoarelor în care cei doi realizatori lansează tema zilei. Provocarea celor doi poate lua forme diferite, de la cea mai tare bârfă pe care doamnele au auzit-o despre prietena lor cea mai bună, până la cea mai trăsnită situație cu care acestea s-au confruntat.

„Alege-o pe cea mai bună”:  2 piese, 5 telefoane, o difuzare 

Realizatorii matinalului realizează prin acesta rubrica o „bătălie" a pieselor, fiecare dintre aceștia propunând o piesă, ascultătorii fiind cei care decid care este piesa câștigătoare și cea care, implicit, va intra în emisie.