Stiri

Dimineaţa Nebună: Cât va costa mielul de Paște. Răspunsul dat de ministrul Agriculturii: „Fix exact cât o să plătim pe el”. Audio

Dimineaţa Nebună: Cât va costa mielul de Paște. Răspunsul dat de ministrul Agriculturii: „Fix exact cât o să plătim pe el”. Audio
Dimineaţa Nebună: Cât va costa mielul de Paște. Răspunsul dat de ministrul Agriculturii: „Fix exact cât o să plătim pe el”. Audio [Sursa foto: Facebook]
Întrebat într-o conferință de presă cât o să dea românii anul acesta pe mielul de Paște, ministrul Agriculturii a avut un răspuns neașteptat.

Sărbătorile pascale se apropie și cum cei mai mulți dintre români ar vrea să aibă pe masa de Paște friptură de miel și drob, românii sunt interesați de prețurile la carnea de miel. 

Citeste si: Dimineaţa Nebună: Zeci de mii de euro au fost găsiți de angajații penitenciarului din Aiud. Cine pierduse banii. Audio

Ministrul Agriculturii, răspuns uimitor privind prețul la carnea de miel: „ În momentul de faţă mieii sunt vii, nu au fost sacrificaţi şi nu putem să le stabilim preţul” 

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a dat un răspuns care i-a uimit pe toți românii care sunt curioși de prețul cărnii de miel. Întrebat la finalul ședinței de Gurven de miercuri, 16 martie, cât va costa mielul de Paşte, ministrul a dat un răspuns cât se poate de halucinant.

„Fix exact cât o să plătim pe el. În momentul de faţă mieii sunt vii, nu au fost sacrificaţi şi nu putem să le stabilim preţul în viu la momentul la care discutăm. În funcţie de cererea şi oferta care va exista pe piaţă, se va regla şi preţul”, a declarat Adrian Chesnoiu. 

Citeste si: Dimineaţa Nebună: Marco Polo del Nero, fostul președinte al Federației de Fotbal din Brazilia, are o iubită cu 51 de ani mai mică. Ce spune ea despre comentariile răutăcioase: „Nu am timp să-mi pese”

Fermierii estimează că prețul ar putea ajunge la 45 de lei kilogramul în apropierea Paştelui, mai ales că majoritatea alimentelor de bază s-au scumpit în ultima vreme. 

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună.

Nu uita că principalele momente din matinalul Radio Impuls se regăsesc și pe site-ul nostru, chiar aici