Stiri mondene

Dimineața Nebună. Brandurile renunță la Kanye West! Rapperul nu mai este miliardar: „Nu banii mă fac cine sunt”. Audio

Brandurile renunță la Kanye West! Rapperul nu mai este miliardar: „Nu banii mă fac cine sunt”
Kanye West [Sursa foto: cnn]
Kanye West a fost eliminat din topul miliardarilor Forbes. Iată care sunt brandurile care renunță la colaborarea cu celebrul rapper

Kanye West nu mai este miliardar după ce mai multe branduri au renunțat la colaborarea cu el. Acest lucra s-a întâmplat în urma comentariilor antisemite pe care le-a făcut în mediul online. Ruperea contractelor a generat pierderi mari de bani, iar rapperul a fost eliminat din topul miliardarilor Forbes. 

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună. 

Citeste si: Ultima dorință a lui Kris Jenner le-a șocat pe fiicele ei! Ce își dorește vedeta să se întâmple cu trupul ei după moarte?

Kanye West nu mai este miliardar după ce Adidas a renunțat la colaborarea cu el

Adidas a decis să renunțe la contractul cu Kanye West și cu brandul Yeezy pe 25 octombrie. Fără acest parteneriat, artistul valorează doar 400 de milioane de dolari, potrivit estimărilor Forbes. Decizia a fost luată în urma comentariilor făcute de cântăreț în cadrul unui podcast.

Citeste si: Kanye West îmbină viața de burlac cu munca pentru noul său album. „Ye” lucrează la Donda 2, continuarea albumului dedicat mamei sale

Brandurile renunță la Kanye West! Rapperul nu mai este miliardar: „Nu banii mă fac cine sunt”
Kanye West[Sursa foto: cnn]

„Pot să spun chestii antisemite și Adidas nu mă poate lăsa baltă”, a declarat Kanye West.

Potrivit experților, Adidas deține toate drepturile adupra modelelor, schițelor și a colecțiilor apărute. Kanye West deține doar brandul Yeezy, dar nu și dreptul asupra a ceea ce a creat în timpul partenerialului de 9 ani. Singura excepție este modelul Yeezy Slides, care este deținut integral de rapper. Adidas va pierde 650 de milioane de dolari în urma ruperii contractului cu Kanye, însă va putea să comercializeze în continuare modelul sneakerșilor, care sunt cunoscuți drept Yeezy, dar sub altă denumire.

„Adidas este unicul proprietar al tuturor drepturilor de design pentru produsele existente, precum și pentru variantele de culoare anterioare și noi în cadrul parteneriatului”, a fost scris în încheierea mesajului brandului Adidas.

Iată alte branduri de top care renunță la colaborarea cu Kanye West

Kanyes West a fost inclus pe lista miliardarilor Forbes în 2020, cu o avere estimată la 1 miliard de dolari. La acea vreme, rapperul susținea, de fapt, că averea lui se ridică la 3,3 miliarde de dolari. Și anul acesta, Kanye a trimis documente care susțineau că parteneriatul cu Adidas valora 4,3 miliarde de dolari, însă în urma evalurălor Forbes s-a ajuns la doar 2 miliarde.

Citeste si: Kim Kardashian a făcut anunțul mult așteptat. De ce s-a despărțit de Kanye West: „M-am ales pe mine”

Brandurile renunță la Kanye West! Rapperul nu mai este miliardar: „Nu banii mă fac cine sunt”
Kanye West[Sursa foto: cnn]

Alte branduri care au renunțat la parteneriatul cu Kanye West în urma comentariilor antisemite sunt: Skechers, Balenciaga, Gap și chiar și Agenția de talente CAA, care îl reprezenta pe artist. Camile Vasque, avocata care l-a ajutat pe Johnny Depp să câștige procesul cu fosta soție, a acceptat să îl reprezinte pe Kanye West săptămâna trecută, însă și ea a renunțat la idee.

Ari Emanuel, un agent de talente de top din industria de divertisment, a încercat să convingă mai multe branduri, printre care și Apple și Spotify să nu mai colaboreze cu Kanye West. Rapperul i-a transmis ulterior un mesaj pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ye (@kanyewest)

„Ari Emanuel. Am pierdut două miliarde de dolari într-o singură zi.

Și sunt încă în viață.

Acesta este un discurs de dragoste.

Încă te iubesc.

Dumnezeu încă te iubește.

Nu banii mă fac cine sunt.

Oamenii mă fac cine sunt”, a scris Kanye West pe Instagram.