Stiri mondene

Dimineața Nebună. Apariţie extraordinară! Bella Hadid, "îmbrăcată" în vopsea chiar pe scenă, la prezentarea Coperni. Audio

Apariţie extraordinară! Bella Hadid, îmbrăcată în vopsea chiar pe scenă, la prezentarea Coperni
[Sursa foto: Facebook ]
Modelul Bella Hadid a purtat o rochie realizată din vopsea, chiar pe scenă, la prezentarea Coperni.

Prezentarea Coperni, de la ediţia din această toamnă a Paris Fashion Week, a avut parte de un moment extraordinar. Show-ul vestimentar a avut-o în prim-plan pe Bella Hadid, una dintre cele mai de succes modele din lume. Modelul anului 2016 a fost îmbrăcată pe scenă, într-o rochie superbă, cu ajutorul unui spray revoluţionar.

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în Dimineața Nebună. 

Bella Hadid, apariţie uimitoare. Rochia pe care a purtat-o, creată live, pe podium

În încheierea show-ului Coperni, Bella Hadid a defilat până în centrul podiumului, purtând doar tanga, iar doi bărbați au început să îi stropească corpul, cu ceea ce părea a fi vopsea albă. A durat aproximativ 15 minute, dar în timp ce bărbații terminau de dat cu spray, materialul folosit a început să capete formă şi să devină ca o a piele, potrivindu-se perfect cu trupul Bellei Hadid. O altă femeie şi-a făcut apariţia pe podium, care a început să modeleze rochia creată din spray, cu ajutorul unei foarfece.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by coperni (@coperni)

După ce opera de artă a fost definitivată, Bella Hadid a defilat pe podium, în uralele iubitorilor de modă de la Paris Fashion Week. Metoda inovativă prin care a fost creată rochia a fost aplaudată de majoritatea criticilor de modă, dar şi pe publicaţiile de fashion.

Apariţie extraordinară! Bella Hadid, îmbrăcată în vopsea chiar pe scenă, la prezentarea Coperni

Tehnologia folosită pentru crearea rochiei, metoda viitorului în fashion?

Sébastien Meyer și Arnaud Vaillan, designerii Coperni, sunt recunoscuţi pentru ideile lor inovatoare. Prin această metodă de design, cei doi ar putea da marea lovitură. În materie de fashion, această tehnologie poate fi folosită atât în crearea unei rochii de la zero sau pur şi simplu pentru repararea articolelor de îmbrăcăminte vechi sau stricate.

Apariţie extraordinară! Bella Hadid, îmbrăcată în vopsea chiar pe scenă, la prezentarea Coperni

Cei doi designeri susţin că metoda nu este aplicabilă doar în fashion, ci şi în alte industrii, cum ar fi cea medicală. În viitor, cadrele medicale ar putea cu un simplu spray să bandajeze o rană sau pentru a crea un mulaj.