Stiri

Dimineața Nebună: Anchetă la un liceu din Oradea! Mai mulți elevi au prăjit mici în sala de clasă: „S-au cam ars”

Elevii unui liceu din Oradea au prăjit mici în clasă
Anchetă la un liceu din Oradea [Sursa foto: Captură video]
Elevii unui liceu din Oradea au prăjit mici în clasă. Conducerea școlii a declanșat o anchetă!

Când profesoara lipsește din clasă, elevii pun micii pe masă! Sunt scenele filmate la un liceu din Oradea, acolo unde mai mulți elevi au prăjit mici în sala de clasă. Au adus cu ei un gratar electric, pe care l-au pus pe banca unde ar fi trebuit să învețe și s-au pus pe gătit și mâncat. Ca să-și demonstreze talentele de masterchef, aceștia s-au filmat, iar imaginile au ajuns virale pe internet.

În videoclip, tânărul care filmează grătarul din sala de clasă începe să înjure:  „No, lua-v-aș în**** școlile la toți, dacă voi vă faceți mici în clasă, frate! Să-mi bag ****”.

Elevii unui liceu din Oradea au prăjit mici în clasă
Anchetă la un liceu din Oradea[Sursa foto: Captură video]

Despre acest subiect au vorbit și Mishu și Cosmin în matinalul „Dimineața Nebună”

Mai mulți elevi dintr-un liceu din Oradea au prăjit mici în sala de clasă

Potrivit informațiilor, imaginile ar fi fost filmate în urmă cu două săptămâni. Elevii de la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea au primit note scăzute la purtare, iar profesorii de serviciu ar putea să aibă parte de anumite sancțiuni. Elevul care a filmat și a înjurat a primit nota 4 la purtare, iar cel care a gătit în sala de clasă are nota 8 la purtare. 

Citeste si: Pasagerii s-au luat la bătaie într-un avion care a aterizat la București: „Au început să țipe că are cuțit”! Piloții au solicitat intervenția forțelor de ordine

„Eu n-am făcut micii, am făcut filmarea. S-au cam ars micii, n-au fost foarte buni. Îmi pare rău că s-a ajuns până aici, vă dați seama. M-am făcut eu cunoscut, dar mă cunoaște în sensul de rău, pentru vulgaritate. Nu-mi convine, dar nu mai pot da timpul înapoi”, a mai aăugat tânărul care a filmat.

Elevii unui liceu din Oradea au prăjit mici în clasă
Anchetă la un liceu din Oradea[Sursa foto: Captură video]

Momentul video cu elevii care făceau mici în clasă poate fi văzut aici

Consiliul de Administrație al școlii va decide dacă profesorii se fac vinovați de ceva și dacă trebuie sau nu sancționați. Întâmplarea a ajuns, cum era de așteptat, și la Inspectoratul Școlar Județean.  

Citeste si: Dimineața Nebună: Mai mulți soldați ruși au fost filmați în timp ce furau prezervative dintr-un magazin din Ucraina. Audio

  „S-a întâmplat acum vreo două săptămâni, a fost o chestiune tipică adolescenţilor, care vor să impresioneze pe anumite reţele de socializare şi au adus un grill la şcoală. Am avut o săptămână de promovare a specializărilor şcolii, cu un târg al specializărilor şi vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la şcoală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill la şcoală şi cartofi prăjiţi de-acasă”, a declarat directorul unităţii de învăţământ, Daniel Negrean, care susține că elevii nu au cerut permisiunea vreunui profesor să facă acest lucru.