Stiri mondene

Dimineața Nebună. Adi Mutu, declarații despre meciul de retragere de la Sports Festival: „Eu și Gică Hagi vom avea același număr pe tricou”. Audio

Dimineața Nebună. Adi Mutu, declarații despre meciul de retragere de la Sports Festival. Audio
Mishu, Adi Mutu și Cosmin Dimăncescu
Adi Mutu a venit în Dimineața Nebună, joi, și a vorbit despre meciul de retragere de sâmbăta aceasta, dar și despre noul capitol din viața sa, cel de antrenor.

Adrian Mutu a fost prezent în matinalul Dimineața Nebună, joi, 9 iunie și a vorbit despre cel mai mare festival de weekend-ul acesta de la Cluj-Napoca. Briliantul își va lansa cartea în cadrul Sports Festival, dar va avea și meciul de retragere din carieră, alături de fotbaliști consacrați, printre care și Gheorghe Hagi. De asemenea, Briliantul a mai declarat că la meciul de duminică vor fi prezenți și băieții lui. 

Pentru cine nu a fost pe frecvențe în dimineața aceasta, întregul moment cu Adrian Mutu poate fi ascultat și aici. 

Adrian Mutu, declarații în exclusivitate despre meciul oficial de retragere de la Sports Festival

Adrian Mutu va fi prezent la Sports Festival, unul dintre cele mai mari evenimente din această perioadă care se va desfășura la Cluj. Fotbalistul își va lansa cartea autobiografică, dar va juca și meciul oficial de retragere din carieră. Alături de el, pe teren va intra și Gică Hagi, cei doi având același număr pe tricou: 10

Dimineața Nebună. Adi Mutu, declarații despre meciul de retragere de la Sports Festival. Audio
Mishu, Adi Mutu și Cosmin Dimăncescu

„Sper să facem un spectacol pe măsură chiar dacă ritmul nu o să fie aşa cum ne-am obișnuit. O să avem mult entuziasm, mai puțin ritm, dar mai mult entuziasm.

Eu mereu îmi țin numărul și lui Gică am zis să-i dau tot numărul ăsta. Pentru mine a fost important atunci când am preluat numărul 10 de la Gică, a fost important că l-am dus mai departe 10-12 ani la nivel înalt. Așa cum spuneam eu, când l-am luat de la Gică avea o tonă și acum am mai pus una. Are două tone tricoul”, a declarat Adrian Mutu în Dimineața Nebună. 

Chiar dacă abia duminică este meciul oficial de retragere al lui Adrian Mutu, acesta a trecut deja în cealaltă etapă. Briliantul este deja antrenor al Rapidului și a reușit performanțe incredibile cu echipa. 

„Am început foarte frumos, cu 7 victorii consecutive. Cred că am bătut recordul unui antrenor debutant. Ce pot să vă spun este că Rapid este ceva special și nu o spun diar din complezență pentru că sunt antrenorul rapidului. O spun că, pentru că cine a fost pe stadionul ăla, ți se face pielea de găină. Băiețelul meu care a mai fost la meciuri, e înnebunit cu Rapid. E înnebunit după galerie și tot ce se întâmplă acolo. Liverpool de România. O să-i vedeți pe băieții mei duminică la meci, o să iasă și ei cu mine pe teren”, a mai declarat Adrian Mutu.