Stiri

Dimineața Nebună. A vrut să facă economie la energia electrică și a reușit să-și bage familia în spital - Audio

 A vrut să facă economie la energia electrică și a reușit să-și bage familia în spital
A vrut să facă economie la energia electrică și a reușit să-și bage familia în spital [Sursa foto: PixaBay]
Un bărbat de 50 de ani din Germania a vrut să facă economie la energia electrică și a reușit să-și bage membrii familiei în spital. La ce gest a apelat neamțul?

Bărbatul de 50 de ani din micuțul oraș din Bavaria Superioară a vrut să se încălzească în weekend, dar fără a-și încărca factura la electricitate, alegând să folosească un grătar cu cărbuni în interiorul casei. Din nefericire, dorința neamțului de a face economie s-a sfârșit cu mai multe drumuri la spital. Membrii familei au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. 

Citeste si: Dimineața Nebună: Singurul traseu de drumeție din lume pe care turiștii nu au voie să vorbească- AUDIO

 A vrut să facă economie la energia electrică și a reușit să-și bage familia în spital
A vrut să facă economie la energia electrică și a reușit să-și bage familia în spital [Sursa foto: PixaBay]

Neamțul a fost acuzat pentru vătămare corporală

După peripeția cu grătarul făcut în locuință, bărbatul a fost acuzat pentru vătămare corporală din neglijență. Cu această ocazie, poliția din Germania a avertizat populația să nu folosească grătarele în interiorul caselor.

Citeste si: Dimineața Nebună: Un senator a intrat cu calul în Parlament! Cum și-a explicat gestul: „Dacă pisicile și câinii au voie, eu de ce nu pot intra cu animalul meu?”

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună ”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.