Stiri mondene

Denise Rifai, detalii din viața personală! Cum a reacționat celebra jurnalistă când a fost întrebată dacă are relație: "Fac eforturi să-mi țin viața privată”

Denise Rifai, detalii din viața personală! Cum a reacționat celebra jurnalistă când a fost întrebată dacă are relație:
Denise Rifai a vorbit cu sinceritate despre viața sentimentală. Are sau nu vedeta Kanal D relație în acest moment?!

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Denise Rifai strălucește în lumina reflectoarelor și vrea să afle totul despre invitații emisiunii sale. Însă, aduci când vine vorba de viața sa personală, prezentatoarea TV preferă să țină totul departe de ochii curioșilor. Mulți s-au întrebat dacă în viața ei există un bărbat. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Ciao.ro, vedeta Kanal D o oferit primele declarații despre acest aspect.  

Denise Rifai, detalii neștiute din viața personală
Denise Rifai, detalii neștiute din viața personală[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Regina Regească”, invitată la „40 de întrebări” cu Denise Rifai. Raluca Bădulescu face dezvăluiri uluitoare

„Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine. Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea. Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat. E foarte greu dacă nu există și energie masculină. Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț”,  a dezvăluit Denise Rifai.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Denise Rifai (@denise.rifai)

Denise Rifai, despre cum trebuie să arate bărbatul ideal

De asemenea, tot pentru sursa menționată mai sus, Denise Rifai a mai făcut câteva declarații despre felul în care consideră ea că ar trebuie să funcționeze o relație. Vedeta Kanal D susține că i-a plăcut mereu ca un bărbat să fie inteligent, iar visul ei este să aibă o familie numeroasă. 

Denise Rifai, detalii neștiute din viața personală
Denise Rifai, detalii neștiute din viața personală[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Mantea își deschide sufletul în fața telespectatorilor, într-o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie. Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”,  a mărturisit Denise Rifai.