Stiri mondene

Denise Rifai, declarații în exclusivitate pentru Radio Impuls: „Am început la radio cu un buletin de știri”

Denise Rifai, declarații în exclusivitate pentru Radio Impuls: „Am început la radio cu un buletin de știri”
Denise Rifai  [Sursa foto: Radio Impuls ]
Denise Rifai a urcat pe scenă la conferința TEDxCornișaWomen de la Târgu Mureș. Vezi cum a ajuns prezentatoarea pe culmile succesului!

Denise Rifai este foarte apreciată de public pentru emisiunea „40 de întrebări” și în urmă cu câteva zile, ea a urcat pe scenă la TEDxCornișaWomen. Celebra prezentatoare le-a povestit oamenilor despre experiența ei de viață, dar și despre munca pe care o desfășoară în căutarea adevărului. Înainte să se alăture doamnelor care au pășit pe bulina roșie de la TEDx, Denise Rifai a răspuns unor întrebări cu adevărat inedite în exclusivitate pentru Radio Impuls. 

Citește și: Denise Rifai ne spune care este cel mai important lucru pentru o femeie sexy: "Să fim proaspete la chip și la păr" | EXCLUSIV

Denise Rifai a urcat pe scenă la conferința TEDxCornișaWomen de la Târgu Mureș

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” se bucură de mare succes în România, iar Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi. Cunoscuta prezentatoare a dezvăluit care este rețeta succesului, dar a vorbit și despre marea ei dragoste, radioul. Fiind printre domanele care au avut onoarea să participe la conferința TEDxCornișaWomen, ea speră să inspire oamenii care o urmăresc cu povestea ei de viață. 

„Este prima dată când vorbesc despre mine și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor și sper ca cei care mă admiră și mă urmăresc să învețe ceva din povestea mea de viață. Este prima mea încercare de a mă lasa pe mâinile publicului. Mie îmi place mult poziția în care mă aflu. În care eu caut adevărul. E foarte greu să ai puterea să spui adevărul pentru că e foarte incomod. Sunt foarte puțini oameni care vor să îl audă și atunci și munca mea e foarte dificilă, dar cumva eu am stat mereu în spate și mi-a plăcut foarte mult. Dacă îi dai putere adevărului îl faci să se întâmple și atunci acesta este rolul nostru al jurnaliștilor.

Denise Rifai, declarații în exclusivitate pentru Radio Impuls: „Am început la radio cu un buletin de știri”Denise Rifai, declarații în exclusivitate pentru Radio Impuls: „Am început la radio cu un buletin de știri”
Denise Rifai [Sursa foto: Radio Impuls ]

„Mi-am dat demisia o dată și mi-o voi da ori de câte ori va fi nevoie dacă va trebui să spun altceva decât adevărul. Și daca am fi mai mulți care am lupta cu acest adevăr, lucrurile s-ar întâmpla alfel. Nu trebuie să avem frică. Pentru că adevărul odată spus îți va da putere”, ne-a spus Denise Rifai.  

Denise Rifai, declarații în exclusivitate pentru Radio Impuls: „Am început la radio cu un buletin de știri”
Denise Rifai [Sursa foto: Radio Impuls ]

„Primul meu loc de muncă a fost la radio și așa mi s-a deschis mie drumul în presă, propunândumi-se o emisiune la radio și eu am spus încă de pe atunci că nu aveam bogăția să țin o emisie. Pentru că radioul e esență, profund, acolo, în radio, demonstrezi că ești un om profund pentru că tu doar auzi. Privirea nu îți e furată de nimic și tu stai concentrat la vorbă”,  a adăugat prezentatoarea. 

„Am început la radio cu un buletin de știri. Eram fata aia care enerva pe toată lumea pentru că mai lucram și la un post de muzică rock și era Tudor Chirilă care zicea: ne vedem joi. Și apoi apăream eu”

„Radio-ul este viața mea și iubirile sunt așa, fără de moarte”. 

Întrebată dacă acum ar putea conduce o emisiune de divertisment la radio, Denise Rifai a spus un „da” categoric.

„Să materializeze ceea ce își doresc și să gândească așa, corect, cu lumină, cu multă muncă și în adevăr. Aceasta este rețeta succesului meu. Repet, am dovedit că se poate”,  a dezvăluit Denise Rifai, fiind întrebată care este cheia succesului ei.