Stiri mondene

David Popovici, mesaj emoționant pentru români după rezultatele spectaculoase de la Lima: „Sunt fericit şi mândru să pot reprezenta România”

David Popovici, mesaj emoționant pentru români după ce a scris istorie în nataţie
David Popovici, mesaj emoționant pentru români după ce a scris istorie în nataţie [Sursa foto: Facebook]
David Popovici a transmis un mesaj copleșitor fanilor din România, la finalul Mondialelor de Natație pentru juniori din Peru.

David Popovici a confirmat așteptările și a câștigat duminică medalia de aur în proba de 100 metri liber la Campionatul Mondial de natație pentru juniori care se desfășoară în Peru, la Lima. Înotătorul anului la nivel mondial a făcut senzaţie și a câştigat 3 medalii de aur şi una de argint. 

David Popovici, mesaj emoționant pentru români după ce a scris istorie în nataţie
David Popovici, mesaj emoționant pentru români după ce a scris istorie în nataţie[Sursa foto: Facebook]

David Popovici a scris, luni, pe Facebook, un mesaj copleșitor adresat fanilor care i-au susţinut pe sportivii români la Campionatul Mondial de nataţie juniori de la Lima.Tânărul

de 17 ani a spus că este mândru că poate reprezenta România. Mai mult, campionul nostru a ținut să le mulțumească tuturor pentru toate mesajele de susținere pe care le-a primit de-a lungul competițiilor.

Citeste si: Povestea mai puţin cunoscută a lui David Popovici. Ce probleme de sănătate a avut şi care este programul său zilnic

"Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune şi susţinerea pe care ne-aţi arătat-o de fiecare dată! Sunt fericit pentru că parcurg acest drum alături de voi şi mândru să pot reprezenta România. Să ne bucurăm împreună de călătorie!", a scris David Popovici.

Ce scriu americanii despre performanța lui David Popovici la CM de juniori din Peru

Celebra publicație americană  Swimming World Magazine  a marcat performanța românului, punctând maturitatea de care a dat dovadă Popovici, care a dominat toate competițiile de înot din această vară. 

Citeste si: VIDEO: Mesajul emoţionant al Nadiei Comăneci pentru David Popovici: „Record, după record. Ce mai este de spus?”

„Cu patru competiții majore într-un interval de trei luni, Popovici a demonstrat o rezistență impresionantă în timpul verii, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere mental.  Deși toată lumea îi știe capacitatea sa fizică, Popovici s-a remarcat în această vară și din punct de vedere emoțional și a dat dovadă de maturitate.  El și-a gestionat cu pricepere apariția din postura de cel mai urmărit reprezentant al acestui sport și a confirmat așteptările cu care se confruntă la fiecare cursă",  a notat prestigioasa revistă americană, după finalul Campionatului Mondial de juniori de la Lima.