Stiri mondene

Dana Rogoz, despre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul timpului: „Să-ți trăiești suferința și să accepți că lucrurile astea se întâmplă”

Dana Rogoz, despre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul timpului
Dana Rogoz [Sursa foto: Facebook]
Dana Rogoz a vorbit despre modul în care a reușit să treacă peste momentele grele din viața ei. Uite ce confesiuni a făcut actrița!

În cadrul unui interviu oferit pentru click.ro, Dana Rogoz a vorbit deschis despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vieții, unul dintre acestea fiind pierderea tatălui. Întrebată dacă au existat momente când ar fi vrut să abandoneze, actrița a mărturisit că în viață trebuie să-ți trăiești suferința și să mergi mai departe. Dana Rogoz a ținut să menționeze că este important să existe și persoane pe care te poți baza.

Dana Rogoz, despre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul timpului
Dana Rogoz[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dana Rogoz a avut o noapte de coșmar. Ce s-a întâmplat cu actrița? A țipat atât de tare încât și-a speriat soțul

„Foarte rar ajung să spun nu se poate! Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva, sunt determinată să o fac. Nu sunt un om leneș, urăsc lenea.

Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de nu se poate, de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat. Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi.
În momentele acelea trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferinta și să accepți că lucurile astea se întâmplă. Nu e ok nici să te minți, nici să cauți un bine în lucrurile astea, uneori lucurile sunt, pur și simplu, rele.  Îți trăiești suferinta și după aceea mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta. În minte am familia, ei m-au ajutat mereu să trec peste lucrurile acestea complicate”, a spus Dana Rogoz.

Dana Rogoz, despre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul timpului
Dana Rogoz[Sursa foto: Facebook]

Dana Rogoz, despre cum își împarte timpul cu cei mici

Dana Rogoz trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de regizorul Radu Dragomir. Au împreună un băiețel, în vârstă de șapte ani, Vlad, dar și o fetiță, Lia, în vârstă de un an și nouă luni. Din relația anterioară, regizorul mai are un băiat. Tot în cadrul interviului oferit pentru publicația menționantă mai sus, vedeta a vorbit și despre cum împarte timpul cu cei mici. Dana Rogoz  și partenerul său de viață împart timpul cu cei doi copii, astfel încât să fie bine pentru toată lumea. 

Dana Rogoz, despre cele mai grele momente prin care a trecut de-a lungul timpului
Dana Rogoz[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dana Rogoz, declarații emoționante despre relația de iubire cu soțul ei: „Nu-l văd separat de mine”

„Mă ajuta și mama, mai ales când era Vlad mai mic. Dar acum, în perioada pandemiei, a fost mai complicat, până nu s-a vaccinat, era într-o catergorie de risc. Am încercat să evitam să ne întâlnim prea des. Tot timpul Vlad era posibil purtător că abia mergea la școală. Cu mama ne vedeam în anumite contexte și nu a putut să ne mai ajute atât de mult. Noi doi ne împărțim acest timp cu copiii. Când el are treabă mai multă stau eu cu ei, când știe că eu am ceva de făcut stă el”, a mai adăugat Dana Rogoz.