Stiri mondene

Dan Bittman, totul despre colaborarea cu Ioana Ignat: „Au trecut ceva ani de atunci”.Cum a luat, de fapt, naștere piesa „Am ales cu sufletul”

Dan Bittman, despre colaborarea cu Ioana Ignat
Dan Bittman și Ioana Ignat [Sursa foto: Facebook]
Dan Bittman a vorbit despre colaborarea cu Ioana Ignat. Ce dezvăluiri a făcut artistul?!

Dan Bittman este unul dintre veteranii muzicii din România! Alături de formația sa, Holograf, a cântat și a încântat mii de fani și mereu a pus un zâmbet pe fețele celor care îi ascultă piesele. După 40 de ani de activitate muzicală, Holograf a devenit una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Mai mult, trupa a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, iar de-a lungul anilor, membrii formației au colaborat cu numeroși artiști consacrați din industrie.

Dan Bittman, despre colaborarea cu Ioana Ignat
Trupa Holograf[Sursa foto: Facebook]

Cea mai recentă colaborare a trupei se numește ”Am ales cu sufletul” .În cadrul unui interviu oferit pentru wowbiz.ro, Dan Bittman a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Ioana Ignat și cum a început colaborarea dintre ei.

Citeste si: Ioana Ignat, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu: „Mă bucur de prezența lui”

„Începutul începutului a avut loc în Arad, când eram într-un turneu, ne-am întâlnit acolo și seara ne-am hotărât că ce-ar fi dacă am face o piesă împreună  să colaborăm cumva să iasă ceva. Au trecut ceva ani de atunci, dar ideea a rămas, ne-am strâns și s-a ajuns la piesa asta.”,  a declarat Dan Bittman.

Dan Bittman, despre colaborarea cu Ioana Ignat
Dan Bittman[Sursa foto: Facebook]

După ce a prins atât de bine la public noua piesă, Dan Bittman și Ioana Ignat mărturisesc că ar mai face piese împreună, înțelegându-se extrem de bine pe scenă.

Citeste si: Ce îl ține mereu "în priză" pe Dan Bittman? Nici nu spui că are 60 de ani la ce spirit tânăr are! "Asta mă ține în viață"| EXCLUSIV

„Dacă Ioana mai compune, sigur că da”,  a spus Dan Bittman.

„Și eu îmi doresc mult.”, a adăugat și Ioana Ignat

Dan Bittman, despre colaborarea cu Ioana Ignat
Dan Bittman și Ioana Ignat[Sursa foto: Captură video]

Videoclip: Holograf & Ioana Ignat- Am ales cu sufletul