Stiri mondene

Cunoscutul model Jeremy Ruehlemann a murit la 27 de ani. Care au fost cauzele morții

celebru model mort
Jeremy Ruehlemann, un celebru model, a murit la 27 de ani [Sursa foto: Instagram ]
Jeremy Ruehlemann a murit la doar 27 de ani. Iată care a fost cauza decesului!

Moartea lui Jeremy Ruehlemann a venit ca un fulger peste lumea modei! Tânărul avea doar 27 de ani și a lucrat pentru designeri precum Christian Siriano, John Varvatos, Superdry, Perry Ellis și mulți alții. De la anunțul trist, pe rețelele de socializare au apărut mii de mesaje în memoria tânărului, printre care se numără și nume celebre din industrie.

Citește și: James Middleton, în doliu! Fratele ducesei de Wales a făcut anunțul trist pe rețeaua de socializare: "O să îmi lipsească teribil de mult"

Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la 27 de ani. Cauzele morții nu au fost făcute publice

Modelul Jeremy Ruehlemann a murit la vârsta de 27 de ani. Cauza morții pentru nativul din New Jersey nu a fost încă dezvăluită. Vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut, în special designerul Christian Siriano, care îl considera pe Jeremy „muza lui”. El a făcut o postare emoționantă pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii alături de celebrul model, potrivit Daily Mail.

„Nu am postat niciodată așa ceva, dar să pierzi un prieten care era un suflet atât de frumos este foarte greu. Acesta este pentru Jeremy, cel mai frumos bărbat care a oferit atât de multă dragoste tuturor celor pe care i-a întâlnit, fără nicio diferență.

A fost una dintre muzele mele și va fi mereu. M-a inspirat și îl voi iubi pentru totdeauna. Trimit toată dragostea mea familiei și prietenilor lui care au pierdut pe cineva atât de special. Știu că ne vom revedea într-o zi, dar acum vreau doar să-l îmbrățișez. Odihnește-te bine, J, te iubim cu toții atât de mult! Să trimiteți dragoste familiei lui astăzi, vă rog”, este mesajul trist postat de designerul Christian Siriano.

celebru model mort
Christian Siriano, alături de Jeremy [Sursa foto: Instagram ]

Ruehlemann era originar din Mahwah, New Jersey. El a lucrat ca consilier de tabără și a studiat psihologia înainte de a lua decizia de pleca în 2017 pentru o începe o carieră de succes în modeling.