Stiri mondene

Cum se înțelege Theo Rose cu Smiley la masa juraților? Artista, detalii din culisele concursului muzical: „Sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo”

Cum se înțelege Theo Rose cu Smiley la masa juraților
Cum se înțelege Theo Rose cu Smiley la masa juraților [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose a oferit detalii din culisele show-ului „Vocea României”. Cum se înțelege artista cu Smiley la masa juraților?!

Fără doar și poate, 2022 este cel mai bun an pentru Theo Rose! Îndrăgita artistă a evoluat în carieră mai mult ca niciodată și de-abia de acum încolo va avea ocazia să le arate fanilor de ce este în stare. De la concurentă în competițiile de stil sau prezentatoare, a ajuns să ocupe un scaun de jurat la concursul muzical „Vocea României”. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” face echipă cu Smiley, ocupând același scaun.

În cadrul unui interviu, Theo Rose a dezvăluit cum se înțelege cu Smiley, dar și cu ceilalți colegi. Artista se vede nevoită să tranșeze diferențele de opinie cu iubitul Ginei Pistol.

Cum se înțelege Theo Rose cu Smiley la masa juraților
Cum se înțelege Theo Rose cu Smiley la masa juraților[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Alex Leonte: „Să se gândească bine înainte”

„E o ciondăneală foarte mișto, dar și așa, sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo la modul foarte serios, pentru concurenți. Mi-au trebuit vreo două zile să îmi găsesc locul exact în scaun, că am avut niște mici rețineri. «Bă, sunt mai mică decât oamenii ăștia de aici!», nu pot să fii obraznic, nu poți să le întorci niște vorbe, trebuie să o faci cumva cu tact, adică trebuie să fie cu o limită a bunului-simț. Dar și ei au fost foarte drăguți cu mine, și Tudor Chirilă de care m-am temut un pic. E de o inteligență extraordinară, te face la un moment dat să te simți vulnerabil, slab, în fața lui. Și știe să facă un moment din orice spune, ceea ce e extraordinar!”, a spus Theo Rose pentru publicația cancan.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose își face debutul ca actriță

Theo Rose a vorbit și despre pasiunea ei pentru actorie.  Cântăreața susține faptul că avea în plan să dea la actorie la facultate, însă întâmplarea a făcut să nu mai ajungă la examen.

Citeste si: Theo Rose, despre viața ei înainte să devină celebră. Cum se descurca artista?!: „Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei”

Cum se înțelege Theo Rose cu Smiley la masa juraților
Cum se înțelege Theo Rose cu Smiley la masa juraților[Sursa foto: Instagram]

„Sunt oamenii ăștia care mă observă, mă descoperă, mai găsesc în mine câte o valență și se gândesc cum ar putea să o fructifice. Și uite așa am ajuns să joc și în serialul ăsta. Cred că e proiectul pe care îl desfășor cu cea mai mare fericire. Aici, am descoperit o altă lume. Am vrut să dau la facultate, la actorie, dar nu am ajuns la examen. A fost ca un făcut să nu ajung la examen, să întârzii cinci minute și să nu mi se mai permită să intru în sala de examen. Și uite așa am ajuns să fac tot Facultatea de Muzică. Am făcut trei ani, m-am chinuit acolo și nu mai voiam să aud, că făcusem deja liceul. Dar am suferit foarte mult că nu am intrat la Institut, pentru că era ceva nou pentru mine, cu siguranță mi-ar fi plăcut și mi-aș fi dat interesul. Dar uite că atunci când e să fie, te pune Dumnezeu unde trebuie! ”, a mai adăugat Theo Rose.