Stiri mondene

Cum s-a afișat Georgina Rodriguez într-un magazin de jucării din Arabia Saudită! Iubita lui Ronaldo a sfidat legile musulmane cu ținuta aleasă

Georgina Rodriguez, tinuta sexy in Arabia Saudita
Cum s-a afisat Georgina Rodriguez intr-u magazin de jucarii in Arabia Saudita [Sursa foto: Instagram]
Iubita lui Cristiano Ronaldo pare ca nesocoteste legile destul de drastice din Arabia Saudita in ce priveste conduita femeilor in public.

Georgină Rodriguez s-a mutat împreună cu iubitul sau în Arabia Saudita după ce starul fotbalului mondial a bătut palma cu echipa la care urmează să joace. Desi exista câteva reguli impuse străinilor care vin să locuiasa în Arabia Saudita și mai ales femeilor, Georgină pare că nu prea reușește să se adapteze ignorând cu desăvârșire faptul că în public ar trebui să poarte un alt stil vestimentar.

Georgina Rodriguz a nesocotit legile musulmane. Cum a aparut in public intr-un magazin de jucarii

Iubita cea sexy a lui Cristiano Ronaldo nu se dezminte când este vorba să își păstreze amprenta asupra ținutelor vestimentare chiar și într-o zona cu restricții destul de severe. Astfel, și-a luat fetele la cumpărături de jucării și nu oricum îmbrăcată. Georgină a ales să poarte o pereche de jeans slim fit și niste cizme lungi până după genunchi. De altfel, întreagă ținută este un trademark al ei. Foarte entuziasmata de magazinele din Arabia Saudita, Georgină nu a ezitat se se fotografieze la raftul de jucării în ținută destul de provocatoare.

Acum, să vedem daca se și iau masuri în ce o privește.

Georgina Roriguez extrem de sexy intr-un magazin de jucarii
Georgina Rodriguez a nesocotit legile musulmane si a afisat o tinuta indrazneata in public[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Dimineața Nebună: Cristiano Ronaldo, tratat regește în Arabia Saudită. Starul portughez este cazat în cel mai luxos apartament- AUDIO

Iată care sunt regulile pe care ar fi trebuit să le respecte Georgiana Rodriguez în Arabia Saudita:

Trebuie să poarte abaya în public. 

Trebuie să se îmbrace cu "modestie și bun gust" fără haine mulate și scurte

Este interzis consumul de alcool si de carne de porc 

Nu are voie să mănânce, să bea sau să fumeze în public în timpul Ramadanului

Cristiano Ronaldo, tratat regeste in Arabia Saudita

Citește și: Cum arăta Georgina Rodriguez, înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo. Fotografii inedite cu iubita celebrului fotbalist

Pentru că nu este musulmană, nu are voie să viziteze Orașele Sfinte, precum Mecca sau Medina decat cu permisiunea lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a semnat cel mai mare contract din istoria fotbalului atunci când a semnat contractul cu echipa Al-Nassr din Arabia Saudită. Celebrul fotbalist va trăi în lux pe durata șederii sale în capitala Riad, potrivit Daily Mail. După ce a fost primit ca un mare star în această țară, fostul star de la Manchester United și-a ales și un apartament de lux pentru a locui împreună cu familia sa. Are 17 camere și se întinde pe două etaje.