Stiri

Cum îţi dezgheţi parbrizul auto rapid. Sfaturi utilie pentru şoferi

Cum îţi dezgheţi parbrizul auto rapid
Cum îţi dezgheţi parbrizul auto rapid
E perioada aia din an in care soferii, pe langa timpul pierdut in trafic, mai pierd acum si cateva minute bune dimineata pentru a-si dezgheta parbrizul masinii.

Iată cum îţi dezgheţi parbrizul auto rapid. Sfaturi utilie pentru şoferi

Cum îţi dezgheţi parbrizul auto rapid 

Cea mai bună varianta să dezgheți parbrizul iarna rămâne spray-ul special conceput pentru îndepărtarea cristalelor de gheață. Dar, dacă nu ai la îndemână un astfel de spray, poți folosi o soluție dintr-un litru de apă și 300 ml de alcool sanitar. Toarnă soluția într-un recipient cu pulverizator și împrăștie pe tot parbrizul, în timp ce lași motorul pornit și aerul condiționat la maximum.

În două, trei minute gheața este topită și poți curăța parbrizul cu o racletă fină.

Citeste si: Un bărbat din Arad, amendat pentru că a înjurat o instituție și pe angajații acesteia pe Facebook: „Nu a fost surprins când s-a trezit cu jandarmii la ușă”

Cum îţi dezgheţi parbrizul auto rapid
Cum îţi dezgheţi parbrizul auto rapid

Nu folosi niciodată apă caldă pentru a curăța un parbriz înghețat, deoarece temperatura apei poate provoca fisuri în sticlă.

Citeste si: Cele mai populare căutări pe Google în 2021! Certificatul verde și Squid Game, în topul căutărilor

În zilele geroase, după ce te întorci de la drum lung cu mașina, înainte de a opri motorul, lasă aerul condiționat să meargă doua, trei minute la maximum. Căldura va usca interiorul mașinii și nu se vor mai forma cristale de gheață pe geamuri