Stiri mondene

Cum a prins-o Anghel Damian pe Theo Rose citind din cartea Prințului Harry: ”Nu se poate așa ceva”. Ce a mărturisit artista despre reacția regizorului

Cum a prins-o Anghel Damian pe Theo Rose citind din cartea lui Prințul Harry
Anghel Damian și Theo Rose  [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose le-a dezvăluit fanilor din mediul online cum a reacționat Anghel Damian în momentul când a surprins-o că citește din cartea Prințului Harry.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de doar câteva luni însă relația lor a evoluat rapid astfel că cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și iubitul ei radiază de fericire împreună și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Cântăreața își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată le-a dezvăluit cum a prins-o Anghel Damian citind din cartea Ducelui de Sussex.

Mereu când o surprinde pe artistă cu cartea în mână, regizorul este în culmea fericirii.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

„A scris Nea Harry aici ditamai biblia de carte cu scrisul mic. Nu se poate așa ceva. De câte ori mă găsește Anghel cu cartea în mână i se umple sufletul de bucurie ca a lui mama când mă găsea citind. Deci, este eveniment Nea Harry te pun în bibliotecă și așa te țin”, a spus Theo Rose.

Cum a prins-o Anghel Damian pe Theo Rose citind din cartea lui Prințul Harry
Cum a prins-o Anghel Damian pe Theo Rose citind din cartea lui Prințul Harry[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose, copleșită de gestul unor femei față de ea: "Nu le cunosc, e mare lucru că s-au gândit la mine și s-au gândit din banii lor!"

Anghel Damian, încântat că va fi tătic: "Suntem copleșiți de fericire și emoții"

Anghel Damian a recunoscut că e extrem de încântat că va deveni tătic în câteva luni. După ce artista a confirmat sarcina pe care spera să o mai țină secretă ceva timp, iubitul ei a avut prima reacție publică.

Cum a prins-o Anghel Damian pe Theo Rose citind din cartea lui Prințul Harry
Anghel Damian și Theo Rose [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose, confesiuni despre momentul în care va deveni mamă pentru prima oară: ”Nu o să mă oprească un copil”. Cum își va crește artista fiul

"Este o perioadă din viața noastră în care suntem copleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune", a spus Anghel Damian, în urmă cu ceva timp.