Stiri mondene

Cristina Ciobănașu, pregătită pentru noi schimbări majore în viața sa: „Îmi doresc foarte mult să mă reorganizez”

Cristina Ciobănașu, pregătită de noi schimbări
Cristina Ciobănașu, pregătită de noi schimbări [Sursa foto: Instagram]
Cristina Ciobănașu le-a dezvăluit fanilor din mediul online că este pregătită să-și schimbe stilul de viață. Iată despre ce este vorba.

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi. Protagonista serialului „Adela” vrea să lase în urmă obiceiurile pe care le-a avut până acum și vrea să adopte o nouă rutină. Îndrăgita actriță este hotărâtă să-și schimbe stilul de viață și i-a pus la curent cu acest lucru și pe urmăritorii ei din mediul online.

”Îmi doresc foarte mult să mă reorganizez puțin, să-mi reorganizez stilul de viață.

Când zic asta mă refer în special la un somn mai odihnitor, la o alimentație mai variată … știți voi ce zic. Și tot în ideea asta, de curând am introdus niște suplimente alimentare. „, le-a spus Cristina Ciobănașu  fanilor ei, pe InstaStory.

Cristina Ciobănașu, pregătită de noi schimbări
Cristina Ciobănașu, pregătită de noi schimbări[Sursa foto: Instagram]

Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look

Cristina Ciobănașu este foarte activă în mediul online, unde îi ține la curent pe urmăritorii săi cu activitățile sale zilnice. De data aceasta, protagonista serialului ”Adela” a simțit nevoia unei schimbări, așa că a trecut pragul salonului de înfrumusețare. Cristina Ciobănașu și-a făcut o schimbare de look și le-a arătat internauților cum arată acum. 

Citește și: Vlad Gherman, despre perioada când el și Cristina Ciobănașu s-au despărțit. Actorul a arătat fotografii cu el când plângea: „Așa arătam”

Dacă înainte își obișnuise fanii cu părul șaten ce trecea de umeri, acum Cristina a ales o tunsoare în trenduri, ce îi vine de minune. Urmăritorii au complimentat-o pe actriță, iar unii au susținut că acesta este look-ul care a consacrat-o pe Cristina. O astfel de tunsoare purta vedeta la începutul carierei sale. 

Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look
Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look[Sursa foto: Instagram]

Cristina Ciobănașu vorbește despre proiectele din care a făcut parte

Cristina Ciobănașu a mărturisit recent că este foarte mândră de proiectele din care a făcut parte. Fosta iubită a lui Vlad Gherman a împlinit recent frumoasa vârstă de 26 de ani. Vedeta se bucură de o carieră de succes în actorie, având roluri importante în producții apreciate de public, precum: „Pariu cu viața”, „O nouă viață”, „Fructul Oprit”, „Sacrificiul”și „Adela”.

Cristina Ciobănașu, pregătită de noi schimbări
Cristina Ciobănașu, pregătită de noi schimbări[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cristina Ciobănașu, anunțul mult așteptat: „Visez la acest moment de cel puțin cinci ani”! Motivul pentru care actrița radiază de fericire

„Sunt mândră de toate proiectele din care am făcut parte. M-au scos de fiecare dată din zona de confort, m-au disciplinat și dacă ar fi să fac un top cred că cele mai solicitante au fost serialul Pariu cu Viața și Fructul Oprit. Însă cea mai mândră sunt de faptul că nu m-am pierdut pe drum, nu m-au luat celebritatea și faima pe sus și nici nu am uitat vreodată de unde am plecat. Asta mă motivează să mă ridic dimineața din pat. Am avut parte de foarte mult noroc la care mulți nici nu visează și e de datoria mea să arat recunoștință pentru asta muncind și demonstrând că nu am ajuns unde sunt doar datorită unui noroc chior.”,  a spus Cristina Ciobănașu.