Stiri mondene

Connect-R, dezvăluiri emoționante despre mama sa: „Nu aș fi existat fără ea”! Care a fost coșmarul primilor ani din copilăria artistului

Connect-R, dezvăluiri emoționante despre mama sa! Care a fost coșmarul primilor ani din copilăria artistului
Connect-R, dezvăluiri emoționante despre mama sa! Care a fost coșmarul primilor ani din copilăria artistului [Sursa foto: Captură YouTube]
Connect-R a trecut prin momente dificile în copilărie, dar cu toate acestea, a reușit să-și îndeplinească visul. Și a făcut asta și cu ajutorul mamei sale.

Connect-R, pe numele lui real Ștefan Relu Mihalache, s-a născut într-o familie modestă şi fără prea mari posibilităţi financiare. De-a lungul anilor, artistul a reușit să-și facă o imagine în lumea showbiz-ului românesc, chiar dacă a muncit din greu să ajungă aici. Cântărețul este cunoscut în întreaga țară, lăudându-se cu un succes răsunător în lumea muzicii.

Connect-R, dezvăluiri emoționante despre mama sa! Care a fost coșmarul primilor ani din copilăria artistului
Connect-R, dezvăluiri emoționante despre mama sa! Care a fost coșmarul primilor ani din copilăria artistului[Sursa foto: Instagram]

Invitat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai", Connect-R a vorbit cu sinceritate despre viața sa dinainte de a fi cunoscut, despre cariera sa în muzică, dar și despre familia sa.

Artistul a dezvăluit că a cunsocut succesul datorită mamei sale, fiind și singura persoană care l-a susținut încă de la început.

Citeste si: Connect-R, dezvăluiri uluitoare despre momentul care l-a marcat: „Fiica mea s-a îmbolnăvit de la un vaccin...”

„Nu aș fi existat fără susținerea mamei. Este cea care m-a clădit, care m-a ajutat la tot ce am clădit eu până acum. E personajul principal din viața mea, cea care și-a arătat dragostea jertfelnică, asta nu înseamnă că tata nu a făcut același lucru. Tata fiind o fire sensibilă, probabil că nu a reușit să mă mobilezeze. Dar femeia asta e Dumnezeu, e cea mai tare. Nu aș fi existat fără mama.", a spus Connect-R.

Connect-R: „ Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea”  

În continuare, Connect-R a făcut confesiuni emoționante despre copilăria sa. Pentru că o vedea mereu tristă pe mama sa, artistul le-a dezvăluit telespectatorilor că, coșmarul copilăriei sale au fost lacrimile mamei sale. Ani la rând, familia artistului a fost nevoită să se mute dintr-o casă în altă, pentru a putea supraviețui.

Citeste si: Connect-R, dezvăluiri emoționante! Artistul a vorbit despre fricile din copilărie: ”Am asistat la multe umilințe”

„Coșmarul copilăriei mele... cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar. Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație. Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc... uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam. Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.", a mai adăugat artistul.