Stiri mondene

Connect-R, declarații emoționante despre Misha: „Uite, o recunosc, nu am meritat-o”

Connect-R, declarații emoționante despre Misha: „Uite, o recunosc, nu am meritat-o”
Connect-R, declarații emoționante despre Misha [Sursa foto: Facebook]
Connect-R și-a deschis sufletul în fața fanilor din mediul online și a făcut mărturii emoționante despre Misha, fosta sa soție.

Odată cu lansarea celei mai noi, piese, „Acasă”, Connect-R a simțit nevoia să și clarifice o serie de aspecte privind mesajul piesei. Mulți fani au crezut că versurile piesei care vorbesc despre doi părinți divorțați spun povestea de viață a celor doi artiști: Misha și Connect-R, care au ales să o ia pe drumuri separate.

Connect-R, declarații emoționante despre Misha: „Uite, o recunosc, nu am meritat-o”
Connect-R [Sursa foto: Facebook]

Însă Connect-R și-a liniștit fanii spunându-le că este doar o transpunere ca artist, iar piesa nu are legătură cu relația pe care o are cu mama fetiței sale în prezent. 

Citeste si: Connect-R a lansat „Acasă”: „Cântecul pe care nu stiu daca-l pot canta vreodata”

Connect-R, mărturii sincere despre Misha în fața fanilor: „O  mamă desăvârșită și o soție pe care  nu am meritat-o”

Connect-R le-a vorbit fanilor săi sincer despre fosta sa soție, după ce aceștia au crezut că mesajul piesei acasă descrie relația actuală dintre cei doi. 

„Personal vă spun că piesa asta nu are nicio legătură cu Misha, o mamă desăvârșită și o soție pe care, uite, o recunosc, nu am meritat-o și nici nu o să o merit niciodată. E o femeie impecabilă, este transpunerea mea în toate situațiile în care familia se poate despărți. Transpunerea în toate personajele, așa că să nu o luați prea personal mesajul ca fiind ceva ce mă privește pe mine 100%. Nu. Asta face artistul, se transpune în diferite personaje ca să poată reda o stare generală. Sper să o ascultați cu sufletul și nu uitați că ea are un mesaj pozitiv în spre final”, a declarat Connect-R în mediul online. 

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria muzicală și chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună au ales să petreacă mult timp alături de fetița lor.

Cei doi artiști își petrec vacanțele împreună, alături de Maya și îi sunt alături în cele mai importante momente din viață. 

„Căsnicia am folosit-o, din păcate, ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aia a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit.

Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe extragerea de fericire de la unul la celălalt, când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea sentimentului de fericire de la unul la celălalt, lucru pe care eu nu l-am înțeles. Nu e dator nimeni să mă facă fericit. Nu l-am înțeles, prea târziu, mergem mai departe”, declara pentru Viva! în urmă cu mai mult timp Connect-R.