Stiri mondene

Connect-R, adevărul despre relația cu Diana Georgescu! De ce și-a părăsit artistul fosta iubită, chiar înainte de nuntă: „La două zile, ceva mi-a zis: Nu!”

Connect-R, adevărul despre relația cu Diana Georgescu! De ce și-a părăsit artistul fosta iubită chiar înainte de nuntă
Connect-R, adevărul despre relația cu Diana Georgescu! De ce și-a părăsit artistul fosta iubită chiar înainte de nuntă [Sursa foto: Captură YouTube]
Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Connect-R a dezvăluit de ce a părăsit-o pe Diana Georgescu, chiar înainte de nuntă. Uite ce dezvăluiri a făcut artistul!

Connect-R și Diana Georgescu au fost la un pas să se căsătorească în urmă cu mulți ani. Spre surprinderea tuturor, relația lor s-a încheiat destul de brusc. De-a lungul timpului s-a speculat că motivul despărțirii ar fi fost Misha, mama copilului său. Invitat recent în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai", artistul a decis să lămurească situația, spunând că a hotărât să plece din relația cu Diana Georgescu, iar la doar câteva luni a cunoscut-o pe Misha, prin Sava.

Connect-R, adevărul despre relația cu Diana Georgescu! De ce și-a părăsit artistul fosta iubită chiar înainte de nuntă
Connect-R, adevărul despre relația cu Diana Georgescu! De ce și-a părăsit artistul fosta iubită chiar înainte de nuntă[Sursa foto: Facebook]

Mai mult, cântărețul a ținut să precizeze că deja aveau în plan să caute locația pentru marele eveniment din viața lor, însă la doar două zile după ce au început pregătirile, Connect-R a decis să o părăsească pe Diana Georgescu.

Citeste si: Connect-R, detalii neștiute despre perioada copilăriei! I-a fost rușine artistului cu părinții săi?!: „Îmi doream să nu observe lumea”

„Nu, exclus. Cu Diana am terminat când am terminat. Ceva m-a făcut, este incredibil… Eu cu Diana căutam locație de nuntă și efectiv, la două zile, ceva mi-a inundat toată ființa și mi-a spus: Nu! Pleci!  Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o. După care, la câteva luni, am cunoscut-o pe Misha, prin Sava, am mers la studio să trag o piesă, ne-am îndrăgostit și restul e o poveste pe care o știți cu toții', a spus Connect-R.

Connect-R, adevărul despre relația cu Diana Georgescu! De ce și-a părăsit artistul fosta iubită chiar înainte de nuntă
Connect-R și Misha[Sursa foto: Facebook]

Connect-R, despre relația cu Misha: „E ste mama copilului meu și o voi susține toată viața mea”

Misha și Connect-R au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton! Deși totul părea roz în relația lor, despărțirea a bătut la „ușă” mai repede decât credeau. Astfel că, artistul și mama copilului său au decis să o ia pe drumuri separate. În continuare, Connect-R a dezvăluit în ce relația a rămas cu Misha .  

Citeste si: Connect-R, dezvăluiri emoționante despre mama sa: „Nu aș fi existat fără ea”! Care a fost coșmarul primilor ani din copilăria artistului

O iubesc cum îmi iubesc copilul, cum ar trebui să iubesc toți oamenii. Nu există doi. Nu a existat niciodată doi Dumnezei. Eu dacă mă voi iubi pe mine unde să mai pun peste preaplinul meu. Suntem în iluzia separării ca să ne separăm pe noi. Noi trebuie să devenim oglinzi clare. Mama, sora, nevasta, copilul... o iubesc ca pe toate ființele. La nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea.", a mai spus Connect-R.