Lansări muzicale

Connect-R a lansat Shhh...

Connect-R a lansat Shhh...
Connect-R a lansat Shhh...
Connect-R e pus pe treabă în ultima vreme și lansează piesă după piesă. Ultima piesă lansată este „Shhh..” și poate fi ascultată chiar aici.

Connect-R se află într-o perioadă bună a vieții sale din punct de vedere profesional și lansează piesă după piesă. 

Citeste si: Connect-R, detalii neștiute despre perioada copilăriei! I-a fost rușine artistului cu părinții săi?!: „Îmi doream să nu observe lumea”

Connect-R, despre lansarea piesei „Shhh”: „Am un moment de liniste si pace pentru tine!”

Dacă în urmă cu 10 zile a lansat Jamaica, o piesă energizantă cu un clip care ne duce cu gândul la vară, artistul revine acum cu o piesă cu un clip filmat în aceeași notă.  

Muzica, textul și orchestrația sunt făcute de Ștefan Mihalache alias Connect R iar videoclipul a fost regizat de Cristi Roman Films și produs de Kutarescu Production.

„Am un moment de liniste si pace pentru tine! Atat auditiv cat si viZual! Intra si spune-mi daca a avut efect! Noi tot avem nevoie cateodata sa fim lasati in pace! Ia-ti momentul tau de pace de aici!”, a scris Connect-R pe Facebook în descrierea piesei. 

„Shhh… este prima piesă terapeutică, inclusiv pentru mine. Este singura piesă de la mine pe care o ascult obsesiv de când am făcut-o, pentru că efectiv îmi dă o stare de bine. Cred că va aduce mult bine oamenilor. Pentru că de foarte multă vreme nu mai reușim să ne găsim liniștea și cred că piesa asta face. Este un propulsor pentru pace, liniște. De obicei oamenii sunt într-un personaj de când se trezesc pînă când adorm și atunci au gânduri. P iesa “Shhh…” este despre  și atât. Despre  fără să tragi nicio concluzie, fără să tragi nicio părere și doar <să fii"">. De multe ori oamenii ne lipsesc de noi, nu ne dau voie să fim noi. Uneori cred că nu singurătatea e urâtă ci însingurarea e urâtă. Iar “Shhh…” vorbește despre indentificare, despre momentul în care poți să fii cu adevărat, adică momentul în care ești în pace, in liniște totală. Despre asta este “Shhh…” Este un fel de lasă-mă să fiu și atât”, a povestit Connect-R.