Stiri mondene

Concertul Passenger, reprogramat în 2023! Anunțul a fost făcut de Mike Rosenberg: „Sunt devastat pentru că nu vom mai cânta în România în această vară”

Concertul Passenger a fost reprogramat în 2023
Concertul Passenger a fost reprogramat în 2023 [Sursa foto: Instagram]
Concertul Passenger de la București se reprogramează pe 9 aprilie 2023.

Concertul Passenger, ce urma să aibă loc pe 1 iulie la Arenele Romane din București, a fost reprogramat pentru 9 aprilie 2023. Evenimentul va avea loc în continuare la Arenele Romane, în cort încălzit. 

Concertul Passenger a fost reprogramat în 2023
Concertul Passenger a fost reprogramat în 2023

„Sunt devastat să anunțăm că nu vom mai cânta în România în această vară. Eram tare nerăbdător să vin și să cânt în fața voastră și sunt foarte recunoscător tuturor celor care au cumpărat bilete […] am lucrat împreună cu organizatorii și locația pentru a găsi o data pentru concertul din București și am găsit, în sfarsit, o dată care funcționează.

Concertul va avea acum loc pe 9 aprilie, anul următor (n.r. 2023), în aceeași locație (Arenele Romane), în cort încălzit […] Bineînțeles că mi-ar plăcea să vă păstrați biletele dacă puteți! Dacă nu, și noua dată nu este potrivită pentru voi, biletele pot fi rambursate. Vă promit că atunci când, în sfârșit va veni ziua concertului, va fi unul foarte special!", a declarat Mike Rosenberg (Passenger).

Citeste si: Passanger a lansat „Remember to Forget”: „E despre acel tip care se împiedică de tine și încearcă să se alăture petrcerii”

Mutarea concertului de la București a venit odată cu vestea amânării/ anularii a altor două concerte din turneul Passenger, ce urmau să aibă loc în prima săptămână a lunii iulie, pe fondul unor motive de logistică a turneului, independente de organizatorii evenimentului de la București.

Concertul Passenger a fost reprogramat în 2023
Concertul Passenger a fost reprogramat în 2023[Sursa foto: Instagram]

Biletele achiziționate rămân valabile și pot fi folosite pentru acces în noua data reprogramată

Biletele achiziționate pentru concertul Passenger de pe 1 iulie își păstrează valabilitatea pentru show-ul reprogramat pe 9 aprilie 2023. Ultimele bilete disponibile pot fi cumpărate în continuare  online.

Citeste si: PASSENGER- Let Her Go

Concertul Passenger a fost reprogramat în 2023
Concertul Passenger a fost reprogramat în 2023[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, persoanele care și-au achiziționat bilete pentru concertul Passenger programat inițial să aibă loc pe 1 iulie 2022 la București și care nu pot participa în noua data reprogramata, respectiv, 9 aprilie 2023, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor în termen de 14 zile de la data prezentului anunț, respectiv, până la 12 iulie 2022, inclusiv. În acest sens, clienți care doresc rambursarea contravalorii biletelor, sunt rugați să trimiță solicitarea lor la iaBilet, prin intermediul formularului de retur, aici: www.iabilet.ro/retur