Stiri

Compatibilitate zodii. Semne zodiacale care nu se potrivesc sub nicio formă

Compatibilitate zodii. Semne zodiacale care nu se potrivesc sub nicio formă
Compatibilitate zodii [Sursa foto: Radio Impuls ]
Combinația de zodii cu care nu te vei potrivi sub nicio formă. Care sunt acele combinații?

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce pur și simplu nu te poți înțelege cu o altă persoană, chiar dacă acea persoană nu-ți este străină, atunci există șanse foarte mari ca ea să se nască sub un semn zodiacal care este incompatibil cu al tău. Și da, acest lucru este adevărat și un lucru foarte real. Știi cum este- există acel prieten al unui prieten care este mereu acolo, mereu alături.

Știi că îi vei vedea din nou și din nou și îți dai seama că ar fi foarte frumos dacă te-ai putea pur și simplu să te înțelegi cu ei. Și totuși, asta nu se întâmplă niciodată. 

Citește și: Horoscop de weekend 7-8 ianuarie 2023: Previziuni pentru toate zodiile la finalul primei săptămâni din Noul An

Semnele zodiacale care nu se potrivesc deloc între ele

Chiar și atunci când încerci, există această atmosferă tensionată. Poate că este chimică; poate undeva, acei feromoni pur și simplu curg din porii lor și vă afectează în toate modurile greșite și invers. Sau, poate că nu este hormonal; poate foarte bine să fie astrologic. Cu alte cuvinte, s-ar putea să ai o aversiune cosmică față de unii oameni și, indiferent cât de mult ai încerca să te înțelegi, acel „lucru” este mereu în cale. Deci, care sunt semnele zodiacale care sunt incompatibile și care sunt incapabile din punct de vedere cosmic să se înțeleagă?

Berbec (21 martie- 19 aprilie): Rac, Capricorn, Balanță

Probabil că nu te vei descurca prea bine dacă încerci să faci o adevărată conexiune amoroasă cu Racul sau Capricornul. Energia lor pur și simplu nu se amestecă bine cu atitudinea ta de foc și vor sfârși prin a te dezamăgi dacă ai prea multă încredere în ei. În timp ce sunteți acolo, poate doriți să evitați să încercați prea mult cu Balanța, având în vedere că acestea sunt opusul vostru polar, astrologic.

Taur (20 aprilie- 20 mai): Leu, Vărsător, Scorpion

S-ar putea să simți că știi exact ce faci când vine vorba de a relaționa cu ceilalți în mod romantic, dar dacă vrei să te scutești de o durere de inimă și de o durere de cap, atunci evită-i pe cei născuți sub semnele zodiacale Leu și Vărsător. Și, deși s-ar putea să obțineți ceva „fierbinte” cu Scorpion, știți că „fierbinte” nu va însemna niciodată compatibil.

Gemeni (21 mai- 20 iunie): Fecioară, Pești, Săgetător

Este deja destul de greu pentru tine să iei o decizie, așa că hai să ți-o facilităm: nu ești compatibil cu Fecioara sau Peștii. Și, deși crezi că ai putea să o rezolvi cu Săgetător, reține că rareori lucrurile rămân funcționale atunci când încerci să le faci să funcționeze între cele două zodii.

Rac (21 iunie- 22 iulie): Berbec, Balanță, Capricorn

Probabil te îndrăgostești mult, nu-i așa? Motivul pentru care nu durează este că, mai mult ca sigur, te îndrăgostești de cei născuți sub semnele Berbecului sau Balanței. Nu este probabil să se întâmple dacă acesta este cazul. Dacă gravitezi spre Capricorn, te vei simți frustrat și gata să fugi.

Compatibilitate zodii. Semne zodiacale care nu se potrivesc sub nicio formă
Compatibilitate zodii[Sursa foto: Radio Impuls ]

Leu (23 iulie- 22 august): Taur, Scorpion, Vărsător

Dacă îți place lupta și furia, atunci, prin toate mijloacele, interacționează cu cei născuți sub semnul Taurului și Scorpionului. Acestea sunt semne zodiacale care sunt incompatibile și reprezintă o rețetă pentru dezastrul relației. S-ar putea să fii, de asemenea, o personalitate mult prea puternică pentru Vărsător, care pe termen lung poate părea pur și simplu prea „delicat” pentru gusturile tale.

Fecioară (23 august- 22 septembrie): Gemeni, Săgetător, Pești

În mod ironic, cei mai buni prieteni ai tăi pot fi cei cu care ești cel mai puțin compatibil, iar acești oameni sunt Gemeni și Săgetător. Ești atras de farmecele lor, dar îi judeci în secret. Si ghici ce? Ei te judecă imediat înapoi. Dar dacă chiar vrei să eviți o prietenie de coșmar sau o poveste de dragoste, stai departe de Pești.

Compatibilitate zodii. Semne zodiacale care nu se potrivesc sub nicio formă
Compatibilitate zodii[Sursa foto: Radio Impuls ]

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie): Rac, Capricorn, Berbec

Fiind o creatură oarecum deschisă și socială, vei fi complet descurajat de căile rigide și structurate ale Racului și ale Capricornului. Sapi echilibrul și oricine are prea mult foc s-ar putea să te îndepărteze, de aceea este mai bine pentru tine să eviți să ai de-a face cu Berbecul.

Compatibilitate zodii. Semne zodiacale care nu se potrivesc sub nicio formă
Compatibilitate zodii[Sursa foto: Radio Impuls ]

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie): Leu, Vărsător, Taur

Reputația ta te precede și ești cunoscut drept cel feroce, tocmai de aceea pur și simplu nu poți tolera Leul și Vărsătorul. Te calcă pe nervi, așa este. S-ar putea să încerci să te stabilești cu un Taur, pentru că îi vei admira forța, dar în cele din urmă, Taurul pur și simplu nu este compatibil cu tine, indiferent cât de mult ai încerca.

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie): Fecioară, Pești, Gemeni

Probabil crezi că ai dreptate cu fiecare alegere pe care o faci, ceea ce te va face să înnebunești atunci când ești în prezența Fecioarei pretențioase sau a Peștilor cu „capul în nori”. Îți vor testa răbdarea și, în cele din urmă, vei pleca de la ambele. Deși te poți înțelege cu Gemenii, este la fel- nehotărârea lor te va face să alergi spre dealuri.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie): Berbec, Balanță, Rac

Să spunem așa, Capricorn- nu poți suporta berbecul. Asta înseamnă că Berbecul te va deranja până când nu mai poți fi deranjat. Același lucru este valabil și cu tine și cu incompatibilitatea ta cu Balanța. Nu vei fi niciodată de acord cu nimic. S-ar putea să încerci cu Racul și s-ar putea să ajungi „undeva”, dar cu siguranță nu vei rezista odată ce ajungi acolo.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie): Taur, Scorpion, Leu

Acum se rezumă doar la o bătălie a voințelor și, dacă vreți vreodată să vă faceți propriul drum, atunci fugiți cu groază de cei născuți sub semnul Taurului sau al Scorpionului. Nu din cauza faptului că ei sunt mai puternici decât tine- nu sunt. Este pentru că ei sunt mult mai încăpățânați decât tine și asta o să-ți dezvolte nervii. Și în timp ce ești pe calea evitării, Leul este chiar acolo pe lista „NOPE”.

Pești (19 februarie- 20 martie): Gemeni, Săgetator, Fecioară

Dacă există vreo două semne că pur și simplu nu le vei putea înțelege mintea, este vorba despre Gemeni și Săgetător, așa că ai putea la fel de bine să te oprești înainte de a începe. Și în ceea ce privește compatibilitatea, Fecioara pur și simplu nu este semnul cu care vrei să ai o relație, deoarece caracterul lor practic se va opune complet nevoii tale de fantezie și speranță.