Stiri mondene

Cleopatra Stratan, apariție îndrăzneață la un eveniment monden. Artista a făcut senzație alături de Edward Sanda

Cleopatra Stratan, apariție îndrăzneață la un eveniment monden. Artista a făcut senzație cu o rochie mulată, decoltată, cu crăpătură pe picior
Cleopatra Stratan și Edward Sanda [Sursa foto: Facebook]
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost „cuplul serii” la un eveniment monden. Vezi aici imaginile cu ținuta care a atras toate privirile

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost „cuplul serii” la un eveniment monden. Artista a făcut senzație într-o rochie mulată cu un decolteu amețitor. Vezi aici imaginile cu ținuta care a atras toate privirile. 

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declaraţie emoţionantă despre viitorul copil! Marele anunț a venit la doar câteva luni după căsătorie: „Fată”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, apariție de senzație la un eveniment. Cum au reacționat fanii din mediul online

Cântăreața de peste Prut s-a transformat din fetița inocentă de la videoclipul piesei „Ghiță”, într-o femeie sigură pe ea. Cleopatra a avut o apariție care i-a făcut pe toți cei prezenți la evenimentul monden să întoarcă privirile, iar Edward Sanda nu s-a lăsat nici el mai prejos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

Cleopatra Stratan și soțul ei au bifat o apariție ca la Hollywood la un eveniment monden. Deși are numai 19 ani, Cleopatra a surprins într-o rochie strălucitoare, mulată, decoltată și cu o crăpătura pe picior care au pus-o frumos în evidență. A fost machiată și coafată de profesioniști și a accesorizat ținuta cu un colier argintiu și pantofi în aceeași nuanță. Artista, elegantă și senzuală, a atras toate privirile la brațul soțului ei.

Cleopatra Stratan, apariție îndrăzneață la un eveniment monden. Artista a făcut senzație cu o rochie mulată, decoltată, cu crăpătură pe picior
Cleopatra Stratan[Sursa foto: Instagram]

Solistul în vărstă de 25 de ani s-a asortat cu Cleopatra, purtând un costum gri deschis și o cămașă albă. Edward a fost tare mândru de soția lui ce părea desprinsă din filmele de la Hollywood, iar fanii care au observat acest lucru au fost generoși în laude:

„Frumoșilor, se vede cu câtă iubire vă uitați unul la celălalt”, „Sunteți adorabili, iar Edward avea o privire tare mândră când te privea”.

Cleopatra a demonstrat că s-a maturizat și știe să își pună în valuare atuurile, mai ales cele fizice, după ce anul trecut a făcut pasul cel mare prin căsătoria cu Edward Sanda. 

Cleopatra Stratan, apariție îndrăzneață la un eveniment monden. Artista a făcut senzație cu o rochie mulată, decoltată, cu crăpătură pe picior
Cleopatra Stratan [Sursa foto: Facebook]

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt cel mai simpatic cuplu din showbiz. Cei doi și-au făcut apariția veseli pe covorul roșu, încrezători și aruncând priviri drăgăstoase. Artista cunoscută pentru piesa „Ghiță” și soțul ei formează un cuplu din 2020, iar vara trecută cei doi au spus un „Da” răsunător în cadrul unei ceremonii intime în prezența familiei și a prietenilor cei mai apropiați. Surpriza serii a fost când socrul mic, Pavel Stratan a urcat pe scenă și a susținut un moment emoționant acompaniat de fiica lui.