Stiri mondene

Cine sunt membrii formației Imagine Dragons? Trupa americană ajunge pentru prima oară în România, anul viitor, la UNTOLD

Trupa americană Imagine Dragons va concerta la UNTOLD 2023
Trupa americană Imagine Dragons va concerta la UNTOLD 2023 [Sursa foto: Instagram]
Imagine Dragons concertează pentru prima dată în România, la UNTOLD 2023. Cine sunt membrii care au pus bază formației americane în Nevanda?

Imagine Dragons, una dintre mai importante și ascultate formații pop din America, va ajunge pentru prima oară în România. Artiștii se numără printre vedetele de la UNTOLD 2023, care se va desfășura în ultima lună de vară. 

„Una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume şi una dintre cele mai iubite formaţii de pe întreg mapamondul”, au declarat organizatorii festivalului din Cluj-Napoca.

Imagine Dragons, portofoliu impresionant de premii  

Imagine Dragons este o formație compusă din Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee şi Daniel Platzman. Cei patru au pus bazele trupei în Nevada, iar primul single lansat pe piață s-a intitulat ”It’s Time”. Primul album, Night Vision, lansat în anul 2012, a fost considerat iconic. Formația a ajuns pe locul 2 în Billboard 200, de-a lungul anilor primind mai multe premii. Printre acestea se numără un Grammy și 10 titluri Billboard Music Awards. În palmaresul celor de la Imagine Dragons  se află și 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award şi un World Music Award. 

„Trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023. Imagine Dragons înseamnă 10 ani de carieră de succes, o trupă care a oferit de fiecare dată amintiri memorabile în turneele live, la fiecare piesă lansată, un portofoliu impresionant de premii şi un fanbase uriaş în fiecare colţ de lume.  În luna august a anului viitor, fanii se vor putea bucura live de Imagine Dragons la festivalul UNTOLD”, se arată într-un comunicat.

Single-ul ”Believer” a fost cea mai bine vândută piesă din 2017 în Statele Unite și a intrat în clasamentul celor mai bine vândute piese din toate timpurile. ”Believer” marchează un record și pe platforma de streaming Spotify, e piesa cu cea mai lungă perioadă de prezență în Top Songs Global, 301 de săptămâni, cu peste 2,277 miliarde de ascultări.