Stiri mondene

Cine i-a furat mâncarea Elenei Marin de la Survivor?

Cine i-a furat mâncarea Elenei Marin de la Survivor?
Georgiana Lupu a vorbit în cadrul unui interviu despre conflictul care a avut loc la Survivor România din cauza furturilor de mâncare.

Georgiana Lupu, fosta concurentă Survivor România, a deslușit cel mai mare mister din tabăra Faimoșilor: cine i-a furat mâncarea Elenei Marin? 

Așa cum bine știm cu toții, Elena Marin a fost extrem de afectată în momentul în care a descoperit că mai multe zile la rând mâncarea i-a fost furată. Concurenta a explicat că are probleme cu stomacul și a fost sfătuită de medici să-și porționeze mâncarea, acesta fiind motivul pentru care nu mânca totul dintr-o dată. Însă se pare că tentația a fost mare pentru unii dintre colegi și nu au putut rezista. În cadrul unui interviu, Georgiana Lupu a răspuns întrebării care stă pe buzele tuturor. 

Georgiana Lupu

„Aici este vorba de mai mulți hoți. Nu știu exact cine fura mâncarea. O parte zic că Zanni, o parte zic că Alexandra. Mai există și un dirijor, Culiță, din punctul meu de vedere, cel care mai dădea ponturi. Nu știu exact, dar era foarte urât să ne furăm mâncarea între noi când știm că dormim împreună, mergem la joc împreună, facem focul împreună, discutam probleme. Era foarte urat asă știu că îmi dispare o pereche de șoșete, îmi dispare banderola. Nu exista zi acolo să nu i se fi furat ceva cuiva”, a declarat Georgiana Lupu. 

Georgiana Lupu, despre mâncarea Elenei Marin: „Ea o ținea la vedere”

Georgiana Lupu i-a luat apărarea colegei sale, Elena Marin, dar pe de altă parte, spune că și ea avea o parte din vină pentru situația în cauză. 

„Este foarte urât (n. red: că i s-a furat mâncarea) pentru că Elena Marin a încercat să se înțeleagă cu toată lumea. Este o fată super ok, era cea mai bună prietenă a mea din echipa aia. Dacă ea ar avea susținere mai mare, din punctul meu de vedere, ar ajunge foarte departe. Aici e vorba și de psihic pentru că degeaba ești bun pe traseu dacă nu reziști psihic.  Ea este o persoană care pune la suflet și i-am zis să nu mai pună la suflet. De multe ori din nimicuri face ditamai.... eu nu aș face așa. Dacă aș ști ceva nu aș vorbi așa în fața echipei. Are o persoanalitate și este genul de om sincer care spune pe față. A explicat de foarte multe ori că are probleme cu stomacul și i-a zis doctorul să porționeze mâncarea și i se fura.

Cine i-a furat mâncarea Elenei Marin de la Survivor?

Eu i-am spus: contează unde îți pui mâncarea, o ținea la vedere de foarte multe ori. Când știi că îți mănânci mâncarea ta și o vezi pe a altuia la vedere e foarte greu să te abții, să nu iei. Noi ne duceam la trasee nemâncați, nu e ușor.  Era mult mai frumos să se ducă la ea și să spună: `Elena, mi-e poftă, îmi dai și mie o gură?` Nu era frumos să se fure unul pe altul așa”, a mai declarat Georgiana Lupu.