Stiri mondene

Cine este și cu ce se ocupă Lorena Buble, sora cântăreței Lidia Buble: "Când s-a născut, doctorii i-au fracturat o mânuță!"

Cine este Lorena Buble
Sora Lidiei Buble, la un pas de moarte din din cauza artistei [Sursa foto: Instagram]
Lidia Buble si Lorena Buble au o relatie speciala, artista denumind-o "inteleapta familiei."

Lorena Buble este sora cea mica a Lidiei Buble, tânără acum în vârstă de 22 de ani fiind comparata deseori cu Angelina Jolie datorita frumuseții răpitoare. Buze mari, cărnoase, chipul angelic și vocea dumnezeiasca, Lorena s-a născut sub o stea norocoasa căci încă de când se afla în pântecele mamei sale, a avut un parcurs demn de poveștile pline cu talc și totodată care iți dau lacrimile atunci când le citești.

Lorenei Buble, sora Lidiei Buble, nu i s-au dat mari sanse de supravietuire

Citește și: Lidia Buble a izbucnit în hohote de plâns: "Din cauza mea era să nu mai fie azi în viață! Știam că mi-am omorât sora!"

Lidia și Lorena au o conexiune speciala și deseori în interviuri, artista vorbește cu patos despre surioara ei mai mica.

Înainte că Lorena să se nască, medicii au sfătuit-o pe mama să să facă avort, însă în ciuda avertismentului cadrelor medicale, mama Lorenei și a Lidiei a dus sarcina până la termen, iar Lorena a fost un bebeluș sănătos tun:" Am fost foarte sănătoasă la naștere. Am avut 4,5 kilograme. Bebe boss pe salon. Nimic din ce a spus medicul nu s-a întâmplat. Nimic, nimic. Nu am niciun handicap. Sunt foarte sănătoasă!”   

Lidia Buble a izbucnit in plans
Lidia Buble a dezvaluit unul dintre cele mai grave incidente din viata ei si a surorii sale, Lorena[Sursa foto: Captură YouTube]

Lorena Buble ar fi putut muri din cauza Lidiei:" Nu mai avea nicio șansă!"

Lidia Buble este absolut îndrăgostită de surioara ei cea mica, iar recent artista a fost surprinsa în cadrul unui podcast de către Lorena cu un mesaj care a făcut-o pur și simplu să plângă. La rândul ei, artista a dezvăluit un amănunt dureros legat de Lorena și anume faptul că a fost pe punctul să îi curme viață în momentul când a scapăt-o pe gresie la câteva luni jucandu-se cu ea că și cu o păpușă. Trecând iarăși printr-o trauma, medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire având o fractura craniana, însă aceeași Lidia povestește minunea care a salvat-o pe Lorena: "Tata i-a rugat pe doctori să îi facă o radiografie și medicii i-au zis, domnule Buble, luați fata și mergeți acasă pentru că decât să moara în spital, mai bine moare acasă. Nu mai avea nicio șansă. Tata a pupat-o pe frunte și a zis, mami, draga, Lorena n-o s apateasca nimic. Haide să ne rugam Domnului, i-a făcut ungerea după care s-a dus din nou la spital și i-a rugat pe doctori să îi facă o alta radiografie. Când i-a făcut-o, Lori arata intacta. Doctorita care i-a făcut radiografia i-a zis că daca până azi nu a crezut în Dumnezeu, astăzi mi-ați demonstrat că exista, a spus Lidia Buble în podcast-ul lui Horia Brenciu, "Lucruri simple."