Stiri mondene

Celia a devenit mamă pentru a doua oară! Artista a născut o fetiță. Ce nume a ales?!

Celia a născut o fetiță
Celia a născut o fetiță [Sursa foto: Instagram]
Celia și soțul ei sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară. Ce nume a ales artista pentru fiica sa?!

Celia trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, asta după ce în dimineaţa zilei de 16 februarie, artista a adus pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota zece la naștere. Ei bine, imediat după ce a născut cel de-al doilea copil, Celia le-a dezvăluit fanilor și numele ales pentru cea mică. Mai exact, vedeta a decis ca pe fiica ei să o cheme Sara Maria.

Citeste si: Celia, cu câteva zile înainte de naștere! "Am presiune puternică, dureri de oase!” Săptămâna viitoare ar trebui să nască

Celia a luat în sarcină peste 20 de kilograme

Ultima săptămână de sarcină a fost destul de grea pentru cântăreață, asta după ce a dezvăluit în cadrul unui interviu că a luat peste 20 de kilograme pe parcursul sarcinii.

Citeste si: Celia este însărcinată pentru a doua oară. Primele declarații: „S-a întâmplat că altcineva să dea vestea în locul nostru”

„Aceste zile sunt epuizante pentru că burtica mea este foarte mare și dorm foarte, foarte greu, mă mișc greu, am dureri, presiune... ușor nu este. Majoritatea graviduțelor știu că ultima săptămână e cea mai grea, dar gândul că mai este doar o săptămână mă încântă și îmi dă putere.(...) Acum am presiune puternică, dureri de oase și pe lângă asta au fost din urmă multe care au pus presiune pe mine, dar cred că vine o binecuvântare mare”, a spus Celia.

Celia a devenit mamă pentru a doua oară! Artista a născut o fetiță
Celia a devenit mamă pentru a doua oară! Artista a născut o fetiță[Sursa foto: Instagram]

În emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, Celia a oferit câteva detalii referitoare la cea de-a doua sarcină. Artista preferat să fie discretă și să se asigure că sarcina decurge așa cum trebuie. Mai mult, cântăreața a susținut că își pierduse speranța că va mai face un copil, după ce în trecut a pierdut două sarcini.  

Citeste si: Mihai Bendeac, cea mai frumoasă declarație de dragoste de la Celia! Cum a reacționat actorul când a aflat: „M-a marcat profund”

Celia a devenit mamă pentru a doua oară! Artista a născut o fetiță
Celia a devenit mamă pentru a doua oară! Artista a născut o fetiță[Sursa foto: Instagram]

Eu aș mai fi ținut încă vreo 2-3 săptămâni dacă ar fi fost după mine pentru că după ce treci prin traume și pierderi… La început mi-a fost frică să mă bucur, când am aflat că sunt însărcinată.   Cu Angelo nu am avut nici cea mai mică temere, dar după ce pierzi sarcini, e mai greu.

Am avut ceva interdicții la început, având în vedere faptul că eu am mai pierdut sarcini, dar domnul doctor a spus te rog să te consideri o mămică cu o sarcină sănătoasă. Știa că mă gândesc și știe că mi-a fost teamă o perioadă și încercam să mă bucur, dar mi-era frică să mă bucur. Pierdusem deja două sarcinii. Am mai avut două intervenții pe uter.”,  a spus Celia, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!