Stiri

Cele mai tari filme și seriale de pe Netflix din vara aceasta. Când se vor lansa

Premierele celor mai tari filme și seriale de pe Netflix din vara aceasta
Premiere Netflix [Sursa foto: PixaBay]
Netflix a anunțat o serie de filme și seriale care se vor lansa vara aceasta. Vezi lista completă aici

Odată cu venirea vacanței și a concediilor, fanii Netflix așteaptă premierele celor mai tari seriale și filme. Încă de la începutul lunii aprilie, platforma a publicat pe contul său oficial de Twitter o listă de filme și seriale pentru vara lui 2022. Iată o listă cu cele mai tari filme și seriale ale verii acesteia. 

Citeste si: Ryan Gosling, detalii neștiute din culisele „The Gray Man”! Cum s-a pregătit actorul pentru rolul de erou: „Este prima dată când joc într-un film de acțiune”

Filmele și serialele care vor apărea în perioada următoare pe Netflix

Purple Hearts (29 iulie)

Sofia Carson interpretează o cântăreață și compozitoare care intră întră într-o căsătorie de conveniență cu un marinar cu un trecut zbuciumat, rol jucat de Nicholas Galitzine. Cei doi se îndrăgostesc împotriva oricăror șanse. Filmul conține melodii originale scrise și produse de Sofia Carson.

Premierele celor mai tari filme și seriale de pe Netflix din vara aceasta
Premiere Netflix[Sursa foto: Facebook]

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie(5 august)

Când un străin misterios sosește din viitor cu un avertisment îngrozitor, Leo este forțat să își conducă frații Raph, Donnie și Mikey, într-o luptă pentru a salva lumea de o specie extraterestră terifiantă.

Premierele celor mai tari filme și seriale de pe Netflix din vara aceasta
Premiere Netflix[Sursa foto: Facebook]

The Musical (12 august)

După divorțul părinților săi, Evan Goldman se mută din New York într-un orășel mic din Indiana. Pe măsură ce se apropie cea de a treisprezecea aniversare, el navighează printre cercurile sociale complicate ale unei noi școli.El trebuie să-și câștige prieteni, transformând bar mitzvah-ul său n cea mai tare petrecere de până acum.

Citeste si: Abonaţii Netflix, ţinta unor atacuri cibernetice. Avertismentul specialiştilor: "Atenție la astfel de mesaje"

Day Shift (12 august)             

Jamie Foxx joacă rolul unui tată muncitor, care vrea să ofere fiicei sale de 8 ani o viață mai bună. Jobul său banal de curățare a piscinei este, de fapt, o acoperire pentru adevărata sa sursă de venit: vânarea și uciderea vampirilor. În film mai apar Dave Franco și Snoop Dogg.

Me Time (26 august)

Kevin Hart este un tată fără loc de muncă care se regăsește pe sine pentru prima dată după mulți ani, în timp ce soția sa (Regina Hall) și copiii sunt plecați. El ia legătura cu un prieten foarte bun (Mark Wahlberg) și se aventurează într-un weekend sălbatic care îi dă viața peste cap.