Stiri

Cele mai bune filme ale anului 2022. Tu le-ai văzut?!

 Lista celor mai bune filme ale anului 2022
Lista celor mai bune filme ale anului 2022 [Sursa foto: Captura Video]
Lista celor mai bune filme ale anului 2022. Iată ce filme au creat cozi în cinematografe!

Anul 2022 este unul prosper în ceea ce privește filmele care au apărut. De la acțiune, până la comedii sau horror, filmele apărute în acest an au ridicat mult așteptările cinefililor, care d-abia așteaptă să vadă că mai apare.

V-am pregătit o listă cu cele mai bune filme ale anului 2022, pentru care oamenii s-au aglomerat în cinematografe să le vadă!

Citeste si: Sezonul 1 din „The Crown” ajunge în Top 10 Netflix după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Câte persoane au văzut serialul?!

Care sunt cele mai bune filme ale anului 2022

10. „Nope”

„Nope” este diferit de celelalte filme ale regizorului Jordan Peele. Jordan Peele a petrecut timpul din pandemie pentru a combina SF-ul, groaza și western-ul pentru a crea un nou tip de film cu monștri.

9. „Elvis”

Austin Butler a fost extrem de lăudat pentur rolul său din „Elvis”. Milioane de oameni s-au grăbit să vadă cât mai repede filmul în cinematografe, pe care îl concisderă o ecranizare spectaculoasă a vieții artistului Elvis Presley.

Cele mai bune filme ale anului 2022. Tu le-ai văzut?!
Elvis [Sursa foto: Facebook]

8. „Thor: Love and Thunder”

Al patrulea film din saga Thor și continuarea filmului „Thor: Ragnarok”, filmul „Thor: Love and Thunder” a adus în fața fanilor un Thor plin de umor, în stilul caracteristic Marvel, dar și multă acțiune.

7. „Fresh”

Filmul a devenit într-un timp scurt extrem de popular pe social media. Fanii filmelor de groază recomandă că nu este de ratat. Sebastian Stan și Daisy Edgar-Jones joacă rolurile principale, iar finalul este unul neașteptat.

6. „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”

„Doctor Strange in the Multiverse of Madness” s-a dovedit a fi unul dintre cele mai discutate filme Marvel Cinematic Universe de până acum. În acest film au fost și introduse multe scene horror, iar fanii au fost luați prin surprindere.

Lista celor mai bune filme ale anului 2022
„Doctor Strange in the Multiverse of Madness”[Sursa foto: Captura Video]

5. „Everything Everywhere All At Once”

Cei care l-au văzut susțin că acest film are totul: acțiune, dramă, umor, intrigi și chiar momente profund emoționante. Este un triumf al povestirii și al filmului și, în ciuda lansării sale în prima jumătate a anului, are o șansă reală de a fi candidat la premii.

4. „The Northman”

Acest film este o interpretare artistică a unei epopee, iar fanii susțin că violența este una intensă. Alexander Skarsgård joacă rolul unui prinț viking care caută răzbunare pentru tatăl său ucis.

3. „Hustle”

„Hustle” este atât unul dintre cele mai bune filme de sport, cât și unul dintre cele mai bune filme cu Adam Sandler pe care le veți vedea vreodată. Fanii au văzut un Adam Sandler diferit, care nu joacă în filme de comedie, ceea ce i-a impresionat și i-a adus multe laude.

2. „The Batman”

Fanii DC au fost mai mult încântați de noul film „The Batman”, care l-a avut în rol principal pe actorul Robert Pattison. El a jucat alături de Zoë Kravitz, în rolul lui Catwoman, și Paul Dano, care a interpretat personajul negativ Riddler.

1. „Top Gun: Maverick”

Pe primul loc se află „Top Gun: Maverick”, a cărui continuare a venit la zeci de ani după originalul apărut 1986. Fanii susțin că noul film s-a ridicat la nivelul tuturor așteptărilor.