Stiri

Cele mai amuzante păcăleli de 1 aprilie 2022

Cele mai amuzantă păcăleli de 1 aprilie 2022
Cele mai amuzantă păcăleli de 1 aprilie 2022
Ești pus pe glume? Iată ce farse poți să le faci celor dragi de 1 aprilie 2022. Cele mai amuzante păcăleli de 1 aprilie 2022

Vă prezentăm cele mai amuzante păcăleli de 1 Aprilie 2022! Farse pentru colegi, prieteni şi pentru cupluri.

Farse de 1 aprilie pentru colegi

Daca ai posibilitatea sa intri in cabinetul de informatica cu cateva minute mai devreme, acopera luminita mouse-lor cu banda de izoler (banuiesc ca nu mai sunt laboratoare de informatica care folosesc mouse cu bile).Pana ce va verifica unul dintre elevi (si asta nu se va intampla prea rapid toti cei cu mouse-ul afectat o sa verifice prima data mufa de la unitate.

Vor observa ca nu de acolo vine problema si vor anunta profesorul. Bineinteles, cand va anunta unul, alti 10-15 elevi vor spune ca aceeasi problema o intampina si ei. Nu garantez, dar profesorul s-ar putea sa verifice laserul mouse-ului, insa daca aveti noroc se va alarma cateva minute bune.

Pentru colegii de şcoală o farsă veche dar mereu de efect este lipirea unei fise sau a unei bancnote pe jos la intrarea în clasă! O să fii surprins câţi se vor apleca să o ridice!
Cel mai simplu mod de a te răzbuna pe un coleg de muncă este să-i bagi instrmentele de birou într-o gelatină frumoasă.Nu te costă mult și se face imediat.

Citeste si: Mama lui Will Smith, primele declarații despre ieșirea nervoasă de la Oscar a fiului ei: „Nu l-am văzut niciodată așa”

Dacă te afli la scoala, cumpăra o punga de chipsuri cat mai mare, de preferat dintre cele mai scumpe, toarna piper macinat peste chipsuri si agita punga astfel încat să nu verşi continutul. Mergi la colegii de serviciu sau de clasă si serveste-i insistent.

Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.

Leagă mânerele foarfecelui cu o bridă de plastic (șoricel)

Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

Îmbracă scaunul de la birou în folie alimentară de aluminiu – un design inovator

Dacă are ușă de sticlă la birou, lipește pe usă, pe interior foarte multe baloane umflate. Din afara, va avea impresia că biroul lui a fost ocupat de baloane.

Dacă ai timp şi un prieten care ştii că are simţul umorului, înveleşte-i maşina cu ziare sau hârtie igienică. Poţi să faci asta şi în timpul zilei, chiar dacă sunt trecători. Toţi vor râde de ceea ce aveţi de gând să faceţi.

Înlocuiește-i tastatura cu una veche în care ai plantat si udat, din timp, semințe de gazon. Va avea o surpriză să vadă o mică grădina, crescută printre taste.

Înlocuiește pozele pe care le are pe birou cu pozele șefului.

Cele mai amuzantă păcăleli de 1 aprilie 2022
Cele mai amuzantă păcăleli de 1 aprilie 2022

Farse de 1 aprilie pentru cupluri

Citeste si: Un cuplu de ucraineni s-a căsătorit într-o biserică din Botoșani! Mirele, primele declarații: „Mulțumim mult poporului român”

Coase șosetele de mână sau la mașină. Sau pune-le puțină făină în ele. Cineva tot se va bucura de farsa ta.

Ia o bucată de carton, dă-o prin ou şi prin pesmet, apoi pune totul în tigaie. După ce s-a prăjit, îţi poţi servi prietenii cu "delicatesa" respectivă.

Cumpara 3 soareci sau orice alte 3 animale de plus, bineinteles, sa fie cat mai mici si numeroteaza-le cu numerele 1, 2 si 4. Ascundeti-le in camera prietenului/prietenei caruia vreti sa ii faceti farsa. Probabil va dati seama ca odata ce a gasit cele trei animalute, il va cauta innebunit/innebunita pe cel cu numarul 3, care de fapt nu exista.

Pune mentosane în cuburi de gleaţă şi dă-i iubitului bea cu cola.

Pentru această farsă, ai nevoie de un geam sau orice suprafaţă perfect plată (de exemplu, oglindă), un săpun şi un lipici alb. Dă geamul cu săpun, apoi fă forma unei pete din lipici. După 8-10 ore, dezlipeşte pata cu un cuţit şi pune-o pe laptop.

Schimba sarea cu zaharul astfel incat ceilalti sa nu remarce si asteapta sa le vezi expresia cand gusta din felul de mancare.

Cumpara o punga de chipsuri, de preferat una cat mai mare. Toarna piper macinat peste chipsuri incercand sa agiti punga in asa fel incat sa nu versi continutul. Mergi la colegii de clasa, servici etc si serveste-i insistent.