Stiri mondene

Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru a locui în cartierul construit de Dorian Popa? „Încă nu am vândut nimic”

Cât costă o casă făcută de Dorian Popa
Dorian Popa [Sursa foto: Instagram]
Dorian Popa le-a dezvăluit celor interesați cât costă o casă în complexul rezidențial construit de el.

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România! Totodată, cântărețul este și un om de afaceri de succes. Cartierul rezidențial „Hâtz Residence” făcut de Dorian Popa are un plan foarte bine făcut, casele sunt în construcție de ceva timp, iar artistul vrea să le vândă gata mobilate. În cadrul unui interviu oferit recent pentru publicația click.ro, artistul a vorbit deschis despre acest aspect și a dezvăluit la ce trebuie să se aștepte cei care vor să se învecineze cu el.

Locuințele construite de Dorian Popa vor avea 120 de metri pătrați, dar și o curte generoasă. Când vine vorba de preț, artistul nu are încă unul fix, însă suma unei case se învârte în jurul a 200.000 de euro. 

Cât costă o casă făcută de Dorian Popa
 Cât costă o casă făcută de Dorian Popa  [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Motivul pentru care Dorian Popa a rămas fără permis de conducere: „Fără voința mea, dar merit să fiu pedepsit”

„În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a declarat Dorian Popa.

Cât costă o casă făcută de Dorian Popa
 Cât costă o casă făcută de Dorian Popa  [Sursa foto: Instagram]

Dorian Popa: „Sunt foarte fericit că s-a mai echilibrat situația”

Dorian Popa recunoaște că face acest lucru din pasiune și că din acest motiv, nu s-a lăsat intimidat de situația imobiliară din perioada pandemiei. Artistul are planuri mari pentru viitor, în acest domeniu și nu se va opri aici.

Cât costă o casă făcută de Dorian Popa
 Cât costă o casă făcută de Dorian Popa  [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Dorian Popa, reacție acidă după ce și-a luat o mare țeapă de la muncitorii care s-au ocupat de curtea vilei sale: „În ce hal se lucrează! Au făcut o bătaie de joc”

„Sunt foarte fericit că, uite, de bine, de rău, s-a mai echilibrat situația un pic. Chiar dacă, economic, e un pic ciudățel cu inflația asta ultra boostată, îmi place că lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Șantierele mele sunt aproape de „Gata!”. Eu mă pregătesc, ușor-ușor, pentru următoarele case din cartier. Deși încă nu am vândut nimic, eu vreau să construiesc. Mie îmi place să construiesc. „Și când oi vinde!…”, așa îmi spun în fiecare zi, când mă stresez pe șantiere”, a mai spus Dorian Popa.