Stiri mondene

Ce sfat prețios le-a dat Connect-R fanilor, la început de an: „Nici bani, nici faimă”

connect-r
Connect-R a dezvăluit cum a trecut peste cele mai dificile momente  [Sursa foto: Instagram, Tik Tok ]
Connect-R le-a dat fanilor un sfat prețios despre viață, chiar la început de an.

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, care are o legătură aparte cu fanii săi. Cu fiecare ocazie, el apelează la rețelele de socializare pentru a vorbi cu oamenii care îl urmăresc sau pentru a le oferi sfaturi despre viață.

Citește și: Connect-R, declarații emoționante despre Misha: „Uite, o recunosc, nu am meritat-o”

Nu este o noutate pentru nimeni că artistul este foarte credincios, ceea ce l-a ajutat de multe ori să treacă peste greutățile din viața lui.

Connect-R a postat recent un videoclip pe pagina lui de Tik Tok, în care le-a transmis urmăritorilor săi o lecție importantă: banii și faima nu sunt cele mai importante în viață. Celebrul artist le-a dat exemplu o pildă.

@connectr2021 #constiinta ♬ Meditation with natural sounds and music that closes your eyes- Red Blue Studio

„Ai observat că, de fapt, nimic din exteriorul tău nu te împlinește? Nici bani, nici faimă, respect. Mulți au probat lucrurile astea, i-au împlinit și psihologii lor i-au găsit în mare depresii. Jim Carrey spunea: „Îmi doresc ca toată lumea să facă bani, ca la un moment dat, să vadă că nu despre asta este vorba.” Exact ca în Pilda tânărului bogat, tot ce ai adunat, tot ce vei aduce în viața ta va pleca cu siguranță sau vei pleca tu de la lângă ele, mai devreme și mai târziu. E ceva de dincolo, e ceva mai mult de atât. De aceea, spunea un mare învățător că toată împărăția e în voi, acolo înăuntru”, sunt declarațiile făcute de Connect-R.

connect-r
Connect-R a vorbit despre dependența de substanțe interzise [Sursa foto: Captură YouTube]

Connect-R, despre dependența de substanțe interzise

Connect-R a trecut prin multe momente dificile în viața sa. El s-a luptat cu dependența de substanțe interzise, moment în care a trecut prin cea mai grea perioadă. El a reușit să treacă cu bine peste această perioadă prin intermediul credinței.

„Când mi-am băgat nasul în prafuri, a fost o vreme în care nu mai înțelegeam nimic din viața mea, un haos total. Eram cel puțin regele lumii și când mai veneau și substanțele alea nenorocite, gata, nu te mai înțelegeai cu mine. Mi-am dat seama, după ce le-am lăsat…. Băieții de pe lângă mine, probabil fiindu-le teamă să contrazică, era niște mici yes-ări, și, după ce le-am lăsat, mi-a spus un coleg: ‘îți mulțumesc mult că stai să mă asculți!’ Nu mai eram atent cu aproapele meu și asta face succesul. Practic, showbiz-ul îți dă armele perfecte ca să te sinucizi.

Am avut un noroc, m-a făcut Dumnezeu ipohondru! Când am simțit că am palpitații și am văzut că slăbesc și că cearcănele nu mai trec, am zis: ‘bă, poate mor’. Eram foarte nervos, e jale acolo. Pot să spun că am trecut prin treaba asta și e bine să fiți înțelepții care învață din greșelile altora. Cum spunea și părintele Bartolomeu: ‘e bine să fii curios, e foarte bine, dar nu atât de curios încât să bagi mâna într-un cuib de vipere, să te nenorocești!’ Deci nu recomand asta! Nu e de încercat! Never!”, a dezvăluit Connect-R, în podcast-ul lui Damian Drăghici.