Stiri mondene

Ce mesaj a transmis Nadia Comăneci în prima zi din 2023? Sportiva a intrat pe ritmuri de muzică populară în noul an

Ce mesaj a transmis Nadia Comăneci în prima zi din 2023?Sportiva a intrat pe ritmuri de muzică populară în noul an
Nadia Comăneci [Sursa foto: hotnews/ digi24]
Nadia Comăneci a ajuns la inimile românilor de pretutindeni după ce a postat un videoclip în care dansa pe muzică populară. Iată aici imaginile cu celebra gimnastă!

Nadia Comăneci este cu siguranță una dintre cele mai cuunoscute românce din întreaga lume și chiar la trecerea dintre ani, aceasta și-a surprins fanii din România. Celebra gimnastă a trecut în anul 2023 în pași de dans și a decis să împărtășească cu urmăritorii din mediul online un moment special. Chiar dacă și-a petrecut sărbătorile în Statele Unite ale Americii, Nadia Comăneci nu a uitat de cei de acasă și a postat un videoclip în care dansa pe ritmuri de muzică populară. 

Ce mesaj a transmis Nadia Comăneci în prima zi din 2023?Sportiva a intrat pe ritmuri de muzică populară în noul an
Nadia Comăneci [Sursa foto: playsport]

Citește și: Nadia Comăneci a împlinit 61 de ani. Cum se menține în formă cea mai mare gimnastă a României

Nadia Comăneci a intrat în 2023 pe ritmuri de muzică populară

Nadia Comeneci a postat pe rețelele de socializare un videoclip care a ajuns cu siguranță la inimile românilor în prag de sărbătoare.

Prima gimnastă din istorie care a primit 10 s-a filmat în timp ce dansa pe ritmuri de muzică populară. Nadia a decis să le ureze într-un mod inedit celor de acasă un 2023 fericit, iar videoclipul a ajuns viral foarte repede în mediul online. 

Postarea Nadiei Comăneci a fost apreciată de mii de persoane, care i-au lăsat o mulțime de urări și comentarii care de care mai frumoase. Pe podeaua sălii de gimnastică, îndrăgita gimnastă a dansat, îmbrăcată în alb și roșu și fără încălțăminte pe ritmuri de muzică populară. Nadia a intrat la fel de încrezătoare în anul 2023 și le-a făcut pe această cale o surpriză tuturor celor care o urmăresc. 

„Mă încălzesc pentru tradițiile românești. La mulți ani! Un 2023 fericit", a transmis Nadia Comăneci în descrierea videoclipului postat pe contul de Facebook. Astfel, gimnasta a intrat în pași de dans și cu zâmbetul pe buze în noul an, fiind la fel de grațiosă cum era în trecut în sala de concurs.