Stiri mondene

Ce intervenție estetică are Meghan Markle? Motivul pentru care Ducesa a ajuns pe mâna medicului

Ce intervenție estetică are Meghan Markle? Vezi motivul pentru care ducesa a ajuns pe mâna medicului
Ce intervenție estetică are Meghan Markle? [Sursa foto: Instagram]
Meghan Markle a suferit în trecut o intervenție chirurgicală la picior. Cicatricile pot fi observate chiar și acum

Meghan Markle  s-a remarcat de-a lungul timpului prin ținutele pline de eleganță și rafinament, dar se pare că există și un alt detaliu care a fost observat de toată lumea. Ducesa de Sussex a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul piciorului care i-a lăsat o cicatrice vizibilă.

Citeste si: Noi tensiuni în familia regală! Cartea Prințul Harry a stârnit furie după ce s-a spus că va fi o „bombă cu ceas”

Ce intervenție estetică are Meghan Markle? Vezi motivul pentru care ducesa a ajuns pe mâna medicului
Ce intervenție estetică are Meghan Markle?[Sursa foto: Instagram]

Ce intervenție estetică are Meghan Markle la picior?

Deși Meghan Markle este o femeie foarte frumoasă, de multe ori s-a zvonit că aceasta ar fi apelat la intervenția medicului pentru a arăta așa cum își dorește. Se crede că soția Prințului Harry și-a făcut o intervenție la nas, dar și numeroase injecții cu Botox pentru a arăta impecabil.

Citeste si: Care a fost răspunsul dat de Netflix după ce Prințul Harry și Meghan Markle s-au panicat în legătură cu noul lor documentar?

De data aceasta, Meghan Markle a ajuns pe mâna medicului estetician pentru o operație la nivelul piciorului. Ducesa suferit o intervenție chirurgicală la montul în 2014, care i-a lăsat o cicatrice vizibilă chiar și acum. Medicii spun că operația estetică suferită de Meghan Markle este destul de dificilă, iar recuperarea poate dura ceva timp.

Ce intervenție estetică are Meghan Markle? Vezi motivul pentru care ducesa a ajuns pe mâna medicului
Ce intervenție estetică are Meghan Markle?[Sursa foto: Instagram]

„Cicatricea lui Meghan e creată în proporție de 100% de o intervenție chirurgicală deschisă. În timp ce cicatricea are doar 4-5 cm lungime, acest tip de intervenție chirurgicală poate fi foarte dureroasă. Poate dura până la trei luni până când pacienții pot purta din nou tocuri”,  a declarat chirurgul ortoped Kumar Kunasingam.

„Articultura de pe metatarsian [osul de deasupra degetului mare], unde tind să apară monturi, are multe straturi. În timpul intervenției chirurgicale trebuie tăiate toate aceste straturi pentru a ajunge la os, care este apoi rupt, îndreptat și fixat.”, a mai explicat doctorul Kumar.

Citeste si: Detalii neștiute despre relația lui Meghan Markle cu angajații regali. Vezi ce poreclă avea ducesa!

Monturile nu ar fi provocate de tocurile înalte și mai multe celebrități au suferit din cauza lor: „Este un mit că tocurile înalte provoacă monturi. Ele pot fi agravate și devin dureroase și din cauza anumitor alegeri de încălțăminte, dar sunt ereditare. Afectează 25% din populație și este mai frecventă la femei.”, a mai adăugat specialistul.