Stiri

Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2022? The Crown și Manifest, unele dintre cele mai așteptate seriale

Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2022?
Filme și seriale Netflix noiembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
La fel ca în fiecare lună, în noiembrie Netflix surprinde publicul cu noi producții. Vezi aici lista completă a filmelor și serialelor!

Netflix este una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming, care strânge numeroși utilizatori în fiecare an. Iubitorii de filme și seriale așteaptă cu nerăbdare noile producții lansate de Netflix. În fiecare lună, platforma aduce noutăți pe lista utilizatorilor și fie că este vorba de filme, seriale  sau documentare, producțiile Netflix țin mereu pe toată lumea cu sufletul la gură. Verifică lista de mai jos să vezi ce titluri noi se vor lansa în noiembrie 2022!

Citeste si: Când apare Avatar 2? Data oficială la care se lansează a doua parte a filmului Avatar

Lista completă a filmelor şi serialelor care vor apărea pe Netflix în noiembrie 2022

Filme 

The Notebook 

Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2022?
Filme și seriale Netflix noiembrie 2022[Sursa foto: thesewaneepurple]

Legends Of The Fall 

Citeste si: Oh Young Soo a ajuns viral pe internet! La 78 de ani, actorul din „Squid Game” i-a uimit pe toți

La începutul anilor 1900, trei frați și tatăl lor, care trăiesc în sălbăticia îndepărtată din Montana, sunt afectați de trădare, istorie, dragoste, natură și război. Filmul din 1994 te va surprinde cu o distribuție formată din nume mari ale cinematografiei americane: Brad Pitt, Anthony Hopkins și Aidan Quinn. 

The Takeover

Elesin Oba: The King's Horseman

Enola Holmes 2

Millie Bobby Brown devine o detectivă, cunoscută drept Enola Holmes și preia primul său caz oficial pentru a găsi o fată dispărută, în timp ce scânteile unei conspirații periculoase aprind un mister care necesită ajutorul prietenilor- și al lui Sherlock însuși- pentru a fi dezvăluit.

The Claus Family 2

Falling For Christmas 

Lost Bullet 2

Don't Leave 

My Father's Dragon

The Mask Of Zorro 

Un tânăr hoț care caută să se răzbune pentru moartea fratelui său este antrenat de Zorro, cândva măreț, iar acum îmbătrânit, care își urmărește propria răzbunare. Filmul din 1998 îi are protagoniști pe Antonio Banderas, Anthony Hopkins și Catherine Zeta-Jones.

Citeste si: Cine e Rocco Siffredi, al patrulea jurat de la iUmor? Viața actorului va fi subiectul unui nou serial produs de Netflix

¡Que viva México!

Fifty Shades Darker 

The Wonder 

Christmas With You 

Pregătește-te de Crăciun urmărind o vedetă pop, care este epuizată în carieră și evadează într-un orășel unde găsește nu numai inspirație, ci și o doză de dragoste. Aimee Garcia, Freddie Prinze Jr. și Grace Dumdaw vor da viață filmului în luna noiembrie. 

Slumberland 

The Swimmers 

A Man Of Action 

My Name Is Vendetta 

Seriale 

Young Royals: Sezonul 2

Blockbuster

Buying Beverly Hills

Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2022?
Filme și seriale Netflix noiembrie 2022[Sursa foto: Facebook]

The Crown: Sezonul 5

Serialul care prezintă viața Reginei Elisabeta a II-a a devenit și mai popular după ce suverana Marii Britanii s-a stins din viață. După ce fanii au urmărit familia regală de-a lungul unei perioade agitate începând din anul 1980, acum serialul va prezenta destrămarea căsniciei Prințului și Prințesei de Wales, care s-a încheiat în 1996. Sezonul 5 al serialului ”The Crown” va surprinde fanii și cu o nouă distribuție, iar cea care o va interpreta pe regretata suverană este Imelda Staunton 

Citeste si: Când apare Stranger Things, sezonul 5? Vezi când ar trebui să se lanseze ultimul sezon al serialului difuzat de Netflix

Manifest: Sezonul 4, Partea 1

The Fabulous

Worrior Nun: Sezonul 2 

Run For The Money 

One Of Us Is Lying: Sezonul 2

1899: De la creatorii serialului ”Dark”

Wednesday

Urmărește anii lui Wednesday Addams ca studentă, când încearcă să-și stăpânească abilitățile psihice emergente, să zădărnicească și să rezolve misterul care i-a implicat pe părinții ei. Rolurile principale revin Jennei Ortega, lui Gwendoline Christie și Riki Lindhome. 

Dead To Me: Sezonul 3

Elite: Sezonul 5

The Cuphead Show!: Partea 3

Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2022?
Filme și seriale Netflix noiembrie 2022[Sursa foto: mydramalist]

Under the Queen's Umbrella

Documentare

Killer Sally  

Interviurile cu prietenii, familia și Sally McNeil însăși descriu căsătoria dificilă a unui cuplu de culturiști și sfârșitul său șocant într-o crimă de Ziua Îndrăgostiților.

FIFA Uncovered

Ancient Apocalypse 

De-a lungul veacurilor, civilizațiile s-au ridicat și apoi au dispărut. ”Ancient Apocalypse” încearcă să explice modul în care realizările umane au fost distruse de forțele naturii.

Is That Black Enough For You?!?