Stiri

Ce faci în weekend? Evenimente pentru weekend-ul 1 - 3 iulie 2022 în București

Ce faci în weekend? Evenimente pentru weekend-ul 1 - 3 iulie 2022 în București
Știm că este încă devreme să ne gândim la weekend, însă timpul trece repede și este important să găsești încă de pe acum cele mai tari activități de weekend

Weekend-urile de vară ar trebui să fie rezervate exclusiv relaxării și activităților cât mai diversificate. Radio Impuls, prezintă o serie de evenimente și activități distractive pentru weekend atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Fie că ai nevoie de o activitate mai relaxată, fie că ești în căutarea unui party, aici este locul potrivit pentru că ți-am pregătit o mulțime de evenimente din care poți alege. 

Citeste si: Iașiul, votat „Destinația turistică a anului 2022”, în cadrul competiției la categoria City Break: „Este o diplomă care ne obligă, dar ne și onorează”

Ce faci în weekend, vineri, 1 iulie 2022, în București

Atelier de radio pentru copii și adolescenți cu Monica Chiorpec, de la 11:30 la Muzeul Național al Țăranului Român. Mai multe detalii despre eveniment se pot găsi și aici.

Festivalul JAZZUNIQUE, între 20 iunie și 3 iulie Green Hours Jazz Café. Mai multe detalii, aici

Bairam în Sufragerie – True Club

Ce faci în weekend, sâmbătă, 2 iulie 2022, în București

Kids Fest, festival pentru copii mari și mici, în Mogoșoaia. Festivalul se desfășoară în perioada 2-3 iulie, iar biletele pot fi cumpărate de aici
Weekend Sessions la Grădina Botanică
Sesiuni de muzică, dans, dar și ateliere pentru copii. Un bilet costă 60 de lei dacă este cumpărat online și 70 de lei în cazul în care este cumpărat direct de la intrare.
Evenimentul începe la ora 16:00.
Petrecerea de vineri seara continua la True Club cu o nouă tematică, de data aceasta, sâmbătă seara: Atomic HITS- Best sounds of the 2000’s
Dacă și tu ai fost sau ești fac Atomic TV, atunci, acesta este evenimentul la care trebuie să iei parte, Aici te vei putea distra pe muzica copilăriei și adolescenței tale.

Citeste si: Ce faci în weekendul 1-3 iulie 2022: Evenimetele şi concertele din Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Braşov şi Timisoara

Ce faci în weekend, duminică, 3 iulie 2022, în București

Târg de viniluri Paradis Paradis -  Control Club, începând cu ora 12:00
Soley va cânta în Control Club începând cu ora 19:00. Prețul unui bilet este de 60 de lei online și 80 de lei la intrare, înainte de concert.

Ce faci în weekend? Evenimente pentru weekend-ul 1 - 3 iulie 2022 în București
Concert PASSENGER, la Arenele Romane.[Sursa foto: Facebook]