Stiri

Ce avere are Dorian Popa? Îşi poate cumpăra lunar o garsonieră din banii câştigaţi pe Youtube

Ce avere are Dorian Popa? Îşi poate cumpăra lunar o garosnieră din banii câştigaţi pe Youtube
[Sursa foto: Facebook ]
Dorian Popa este unul dintre cei mai bogaţi influenceri din România. Iată ce avere are Dorian Popa! Lunar, îşi poate cumpăra o garsonieră din banii câştigaţi pe Youtube

Pandemia de coronavirus a îngropat multe afaceri şi numeroase persoane au rămas fără loc de muncă, dar sunt şi oameni cărora le-a mers de minune în această perioadă. Este şi cazul lui Dorian Popa, care a strâns o avere colosală.

Ce avere are Dorian Popa

Ce avere are Dorian Popa? Îşi poate cumpăra lunar o garosnieră din banii câştigaţi pe Youtube

Dorian Popa produce bani cu sacul, pentru a-şi satisface toate poftele exclusiviste.

Vloggerul conduce maşini de sute de mii de euro, şi-a construit o casă de lux lângă Bucureşti, se îmbracă de la cele mai în vogă firme de haine şi poartă ceasuri care costă cât un apartament în Bucureşti. Dar cât câştigă Dorian, pentru a putea să ducă un asemenea stil de viaţă?

 Cea mai mare parte a banilor câştigaţi de Dorian Popa vine din Youtube şi Instagram, unde postează zilnic câte un filmuleţ sau face o reclamă pentru un brand.

Pe Youtube, artistul are nu mai puţin de 2,07 milioane de urmăritori, în timp ce pe Instagram are 2,3 milioane de urmăritori. Pe Facebook stă ce mai rău, urmărindu-l "doar" un milion de oameni.

Ce avere are Dorian Popa? Îşi poate cumpăra lunar o garosnieră din banii câştigaţi pe Youtube

Dorian Popa a dezvăluit câţi bani face în pandemie

Fiind o persoană căreia îi place să împărtăşească absolut tot din viaţa sa privată şi cu publicul, Dorian Popa a dezvăluit câţi bani face în pandemie.

"Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube", a declarat Dorian în podcastul "Acasă la Cătălin Măruță". Asta înseamnă că într-un singur an, influencerul poate ajunge să câştige şi 500.000 de dolari.

 Cine doreşte ca Dorian Popa să promoveze anumite produse pe reţelele sociale, va trebui să bage mâna adânc în buzunar. Promovarea unui singur produs, prin postarea unui filmuleţ pe Instagram, costă între 4500 şi 5000 de euro. Un giveaway realizat de Dorian pe Instagram poate ajunge să coste şi 10.000 de euro, iar un instastory de 15 secunde este ceva mai ieftin: 1500 de euro.