Stiri mondene

Catherine Zeta-Jones a ajuns în București! Primele declarații ale actriței: ”Sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams”

Catherine Zeta-Jones a ajuns În București
Catherine Zeta-Jones și-a anunțat fanii din mediul onine că a ajuns în București. Avem primele imagini cu îndrăgita actriță în articol!

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 52 de ani, a ajuns în Bucureşti, unde va filma timp de mai multe zile diverse scene pentru noul proiect! Îndrăgita actriță a publicat luni dimineaţă un videoclip pe rețelele sociale, în care le-a transmis fanilor săi că a ajuns în Bucureşti şi că s-a trezit înainte de răsăritul soarelui pentru a lua parte la filmări. 

Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams.  Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”,  este mesajul actriței tansmis pe pagina sa de Facebook.

În serialul “Familia Adams”, realizat de Netflix și MGM Television și regizat de Tim Buron, Catherine Zeta-Jones va interpreta rolul Morticiei Addams. Din distribuție face parte și actorul George Burcea, în rolul majordomului, Lurch. Din distribuția filmului face parte și Victor Dorobanțu, actoru îl va juca pe Thing. 

Catherine Zeta-Jones a ajuns În București

Catherine Zeta-Jones, primele declarații despre producția „Familia Addams”

Serialul va spune povestea lui Wednesday, mezina familiei, care va merge la Nevermore Academy. Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán îi vor interpreta pe părinții familiei, Morticia și Gomez. Mai mult, Gwendoline Christie, cunoscută din serialul „Game of Thrones”, va avea rolul rivalei Morticiei.

Voi începe în curând filmările în România. Sunt foarte încântată să lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocupă de costume şi machiaj am mai lucrat. Cu Luis Guzman am filmat şi în Traffic. Va fi o camaraderie minunată. Abia aştept să filmez ”, a declarat Catherine Zeta-Jones, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Catherine Zeta-Jones a ajuns În București

Catherine Zeta-Jones, numeroase apariții în proiecte de televiziune

De-a lungul carierei sale, Catherine Zeta-Jones a avut apariţii în proiecte de televiziune precum „Feud: Bette and Joan” pentru FX, „Queen America” pentru Facebook Watch, şi „Prodigal Son” la Fox. Cunoscuta actriță a câştigat un premiu Oscar pentru rol secundar cu rolul din musicalul „Chicago” în 2003. Alte filme în care a jucat sunt „The Mask of Zorro”, „Entrapment” şi „Ocean’s 12”.