Stiri mondene

Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară! De ce a plecat actrița din Capitală?!: „Nu mi-a fost ușor”

Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară
Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară [Sursa foto: Captură YouTube]
Carmen Tănase a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a mutat la țară. Ce a determinat-o pe actriță să părăsească agitația din Capitală?!

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România! De-a lungul anilor, vedeta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. După o viață trăită la oraș, în urmă cu câteva luni, Carmen Tănase a luat o decizie radicală. Mai exact, de dragul fiului ei, îndrăgita actriță a renunțat la traiul din București și a decis să se mute la țară. Pentru a ajunge ușor la teatru, marea actriță a ales o destinație apropiată de București, într-un sat de lângă Târgoviște.

În cadrul unui podcast, Carmen Tănase a recunoscut că fiul ei a convins-o să se mute la sat. În urma insistențelor, actrița a vândut toate proprietățile din București pe care le avea și a plecat să locuiască în provincie. 

Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară
Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară[Sursa foto: Captură YouTube]

Carmen Tănase: „ Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu”

M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum. Dacă se putea să îmi iau un apartament în Centrul Vechi, acolo unde e muzică. Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare. Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte. El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altă dată aș fi zis să mă lase cu țara lui.

Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară
Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară[Sursa foto: Instagram]

Am hotărât să ne mutăm la țară și din clipa aia am început să caut. Șase luni am căutat. Știu toate casele de vânzare de pe o rază de 60 de kilometri din jurul Bucureștiului din toate județele. El mă presa. Am văzut zeci de case și în zeci de sate și nu îmi plăcea nimic.
Într-o bună zi eram destul dezamăgită, ne și certasem, el mă presa și am țipat la el… am văzut o căsuță. I-am trimis-o. Noi nu stăteam împreună până atunci. Acum stăm împreună, dar nu mai stăteam împreună de când avea 18 ani.

Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară:
Carmen Tănase, noi dezvăluiri despre motivul real al mutării la țară:[Sursa foto: Instagram]

A doua zis ne-am întâlnit cu agentul și am mers acolo. Până am ajuns la căsuța mea am văzut chestii extraordinare. Când am plecat de acolo a fost liniște pe drum și i-am spus agentului că ne sfătuim și îi dăm un telefon. Mai aveam de văzut a doua zi o casă în Letca Veche. Tudor mi-a zis că nu mai mergem. Eu nu am vrut la drumul principal. Nu îți imagina că sunt cocioabe, sunt case moderne. Avem pădure. E viață. Avem râu vis-a-vis de casă. În spatele casei vin căprioare. Am niște vecini de treabă, care iubesc animalele. Eu nu voiam vecini, dar sunt oameni foarte mișto,  a spus Carmen Tănase.