Stiri mondene

Carmen Negoiță, primele declarații după eliminarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Mă bucur că am scăpat de acolo! Este o jurizare subiectivă...”

Carmen Negoiță, primele declarații după eliminarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities
Carmen Negoiță a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Uite ce reacție neașteptată a avut fosta concurentă după ce a părăsit competiția de la Kanal D!

Carmen Negoiță se afla printre cele nouă concurente care au acceptat provocarea de a participa în cadrul emisiunii fenomen ”Bravo, ai stil! Celebrities”. În ediția de sâmbătă, 16 octombrie, drumul către titlul de cea mai stilată femeie din România s-a încheiat pentru fosta competitoare a emisiunii de la Kanal D. În cea de-a doua gala eliminatorie, în pericol de eliminare au fost Sensy, Ioana Filimon și Carmen Negoiță. În urma voturilor primite din partea telespectatorilor, Carmen Negoiță a ocupat ultimul loc, fiind nevoită să părăsească competiția.

La scurt timp, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut primele declarații referitoare la eliminarea sa din competiție. Mai exact, Carmen Negoiță a postat niște filmulețe pe Instastory în care îi surprinde pe internauți, spunând că nu se simțea bine la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar părerile celor trei jurați ar fi fost subiective. Mai mult, aceasta a ținut să menționeze că este extrem de fericită că nu mai face parte din echipă și consideră că eliminarea sa a fost cea mai bună alegere.  

Carmen Negoiță, primele declarații după eliminarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities

Carmen Negoiță: ” În această competiție este vorba despre cine este guraliv, cine comentează mai mult și cine își dă cu părerea”

”Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate voturile voastre și pentru toate mesajele de susținere, fiind alături de mine în această perioadă. Vreau să vă spun că sunt împăcată cu faptul că am ieșit din competiție, chiar dacă la eliminare nu am putut să spun foarte multe cuvinte, starea aceea de tensiune și de emoție mă împiedica să vorbesc. Eu când am starea aia de plâns nu pot să vorbesc și mai ales când au început și fetele să mă aplaude mi-a dat așa cu emoție, dar sunt foarte mulțumită că am părăsit competiția, chiar nu cred că era de mine. De când am anunțat că vreau să părăsesc competiția foarte mulți mi-ați scris că vreți să rămân acolo să lupt și să fac ținute din ce în ce mai bune. Vreau să spun că m-am dat peste cap în ultimele două săptămâni să fac o figură frumoasă și să fac ținute cât mai frumoase și sinceră să fiu sunt mulțumită de mine. Cu toate că comentariile juraților uneori m-am lăsat mască pentru că nu știu ceea ce vedeam eu și modul în care am gândit eu anumite ținute mi se prea că nu are legătură cu modul lor de jurizare.

Carmen Negoiță, primele declarații după eliminarea de la ”Bravo, ai stil! Celebrities

Nu mă regăseam în această competiție pentru că eu m-am dus acolo în special pentru ținute și partea de fashion. Credeți-mă nu reprezintă nici măcar jumătate din ceea ce se întâmplă acolo și am zis acest lucru în gala eliminatorie de data trecută, faptul că este o jurizare extrem de subiectivă. Se dau note în așa fel încât să creeze frustrări, sunt preferințe personale, nu știu pe ce bază sunt făcute, dar jurizarea lasă de dorit de foarte multe ori. Nu știu dacă voi gândiți același lucru ca și mine, dar credeți-mă din perspectiva unui om care a stat acolo și vede cum se întâmplă lucrurile. (...)Trebuie să recunosc că data trecută probabil trebuia să plec eu și nu Nicoleta Nucă, dar pentru faptul că m-am enervat pe Viviana și am avut acel mic scandal cu ea m-au ținut în competiție încă două săptămâni. În această competiție este vorba despre cine este guraliv, cine comentează mai mult și cine își dă cu părerea. Eu nu îmi doresc să fiu mereu în conflict. Mă bucur că am scăpat de acolo!”, a spus Carmen Negoiță, la InstaStory.