Stiri mondene

Carla`s Dreams, despre lecțiile pe care le-a primit de la viață! Artistul nu se consideră un exemplu bun: „Timpurile sunt altele”

Carla`s Dreams, despre lecțiile pe care le-a primit de la viață
Carla`s Dreams, despre lecțiile pe care le-a primit de la viață [Sursa foto: Captură YouTube]
Solistul trupei Carla`s Dreams a făcut o serie de dezvăluiri din viața sa personală. Ce lecții a primit artistul de-a lungul timpului?!

Solistul trupei Carla`s Dreams este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a impresionat publicul nu doar prin vocea sa deosebită, ci și prin atitudinea sa, motiv pentru care face furori ori de câte ori apare pe scenă sau pe micile ecrane. Invitat în cadrul unui podcast, cântărețul a vorbit cu sinceritate despre viața sa personală. Întrebat dacă experiențele sau lecțiile morale sunt mai importante pentru el, solistul a spus că ambele contează foarte mult.

Artistul originar din Republica Moldova spune că a învățat lecții atât de la părinți, cât și de la experiențele de viață. Carla`s Dreams este de părere că acestea încep să vină încă din perioada adolescenței. 

Carla`s Dreams, despre lecțiile pe care le-a primit de la viață
Carla`s Dreams, despre lecțiile pe care le-a primit de la viață[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Carla’s Dreams plănuiește să se retragă din activitatea muzicală?! Primele declarații ale artistului: „Voiam să mă retrag de acum 2 ani”

„Eu nu cred că sunt un exemplu bun în sensul ăsta, eu văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun. Eu sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu.(...) Părinți, educație, evident, realitatea care o are toată lumea, experiența de viață. Din adolescență începi să simți lucruri cu adevărat, care nu sunt neapărat interpretate de părinți, adică chestii individuale. Acolo bărbații devin bărbați și femeile devin femei. Timpurile sunt altele, e foarte bine ca nimeni să nu primească un pumn în bot, dar un pumn în bot e bun, nu în principiu. Adică, e bine să știi că poți să îl primești. Frica de un pumn în bot nu poate să existe, dacă nu l-ai primit. Noi avem niște chestii abstracte, dar absolute în același timp, cum ar fi moartea. Un pumn în bot e foarte real și asta creează prietenie între bărbați, asta creează solidaritate, loialitate”, a spus solistul de la Carla`s Dreams.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carla's Dreams (@carlasdreams)

Motivul pentru care Carla’s Dreams își ascunde chipul

De-a lungul carierei sale, Carla’s Dreams  și-a dorit să fie diferit și a optat pentru ascunderea chipului în spatele unei măști deosebite, iar acest lucru a atras atenția publicului. Vedeta recunoaște că atunci când este acoperit de machiaj pe față reușește să fie foarte deschis cu ceilalți.

Citeste si: Carla’s Dreams, dat în judecată! Ce piese interpretate de artist au fost reclamate la CNA?: „Au dat în judecată trei piese”

„Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis…   În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.   În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii. Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată”,  a spus artistul.

Citește continuarea aici!