Stiri mondene

Cardi B obține despăgubiri de milioane de dolari după ce a fost jignită public de o vloggeriță

Cardi B obține despăgubiri de milioane de dolari după ce a fost jignită public de o vlogeriță
Cardi B obține despăgubiri de milioane de dolari după ce a fost jignită public de o vlogeriță [Sursa foto: Instagram]
Cardi B ar putea deveni mai bogată cu 4 milioane de dolari după ce a dat-o în judecată pe vloggerița Tasha K.

Cardi B, una dintre cele mai apreciate artiste din intreaga lume, ar putea deveni și mai bogată cu 4 milioane de dolari după ce i-a intentat proces unei vloggerițe.

Citeste si: Inna și Cardi B se urmăresc reciproc pe Instagram. Ce mesaj i-a transmis rapperița Innei: „Mi-a comentat la una dintre postări”

Cardi B i-a intentat proces lui Tasha K după ce a numit-o „prostituată” și „dependentă de cocaină”. Ce alte jigniri i-au mai fost aduse artistei 

Cântăreaţa americană Cardi B ar putea fi mai bogată cu 4 milioane de dolari în procesul de defăimare intentat deţinătoarei unui canal de YouTube, care a numit-o „prostituată” și „dependentă de cocaină”, scrie AFP, potrivit Agerpres. 

Cardi B obține despăgubiri de milioane de dolari după ce a fost jignită public de o vloggeriță
Cardi B obține despăgubiri de milioane de dolari după ce a fost jignită public de o vloggeriță[Sursa foto: Facebook]

Vedeta de peste ocean a dat-o în judecată pe Tasha K, specializată în ştiri despre celebrităţi, pentru răspândirea de „zvonuri răuvoitoare" şi informaţii „degradante” în circa 20 de videoclipuri, potrivit procesului verbal al plângerii formulate de cântăreaţă.

În plus, Tasha K a mai spus în clipurile sale că artista are herpes, dar și că viitorii copii ai vedetei americane se vor naşte cu retard mintal. 

Cardi B obține despăgubiri de milioane de dolari după ce a fost jignită public de o vlogeriță
Cardi B obține despăgubiri de milioane de dolari după ce a fost jignită public de o vlogeriță[Sursa foto: Instagram]

Astfel, Cardi B a câștigat procesul și a obținut despăgubiri în valoare de 4 milioane de dolari. Cardi B a mai obţinut rambursarea cheltuielilor medicale în valoare de 25.000 de dolari şi a celor de judecată în valoare de 1,3 milioane de dolari.