Stiri

Când se va lansa serialul derivat „La Casa de Papel”, Berlin. A apărut primul teaser

berlin
Când se va lansa serialul derivat „La casa de Papel”, Berlin [Sursa foto: Netflix ]
„Berlin”, un serial derivat din „La Casa de Papel”, va fi lansat de Netflix.

„Berlin” este un serial de tip spin-off, derivat din „La Casa de Papel”, care va fi construit în jurul personajului cu același nume din producția Netflix. Fanii sunt entuziasmați de noile vești, în special de fatul că noul serial va fi produs de aceeași echipă, motiv pentru care se așteaptă la același tip de acțiune.

Netflix  le-a arătat deja fanilor o mică privire la următorul serial, printr-un scurt trailer.

Compania de streaming a dezvăluit noua echipă pentru următorul furt din seria spin-off, care va fi centrată în jurul personajului Berlin, unul dintre cele mai carismatice personaje din „La Casa de Papel”. Cel mai recent teaser prezintă grupul de șase membri noi, Keila, Cameron, Roi, Damián și Bruce, adunați de al doilea și fratele mai mare al profesorului, Berlin.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de La Casa de Papel (@lacasadepapel)

În plus, în subtitrarea videoclipului teaser, mesajul „Amestecând dragostea și furturile nu este întotdeauna o idee rea” ar putea fi un indiciu asupra posibilului romantism la care spectatorii se pot aștepta între Berlin și noile personaje ale serialului, potrivit Ary News.

Deoarece evenimentele din „Berlin” sunt plasate înainte de ceea ce a fost arătat în „La Casa de Papel”, fanii se pot aștepta la revenirea profesorului mai târziu cândva în serie, care ar putea arăta relația dintre cei doi frați, care a dus la acțiunile din seria originală. „Berlin” urmează să fie lansat de Netflix în 2023.

netflix
Primele imagini din serialul „Berlin” [Sursa foto: Captura Video]

„Money Heist: Korea- Joint Economic Area", o variantă sud-coreeană a serialului "La Casa de Papel"

Netflix a lansat vineri, 3 iunie, trailer-ul serialului „Money Heist: Korea – Joint Economic Area”, care a fost lansat oficial pe data de 24 iunie 2022. Álex Pina, creatorul și producătorul serialului original „La Casa de Papel”, a fost producătorul executiv al variantei sud-coreene. 

Citeste si: Jaime Lorente, protagonistul serialului „La Casa de Papel”, a lansat piesa „Sra Smit”

Producția coreeană are douăsprezece episoade și este co-produsă de Netflix și de companiile coreeane BH Entertainment și Contents Zium. Regia îi va reveni lui Kim Hong-sun („The Guest”), iar scenariul va fi semnat de Ryu Yong-jae („My Holo Love”).