Stiri mondene

Cabral Ibacka, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu soția sa, Andreea Ibacka: „Am zis: Doamne ajută cu așa ceva”

Cabral Ibacka, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu soția sa, Andreea Ibacka
Cabral Ibacka, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu soția sa, Andreea Ibacka [Sursa foto: Instagram]
Cabral Ibacka a dezvăluit cum a reacționat când a văzut-o pe Andreea Ibacka pentru prima dată. Cum a început povestea lor de dragote?!

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai iubite și solide cupluri din showbiz-ul autohton! Prezentatorul TV și îndrăgita actriță s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de Țigan”. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, cei doi au o relație foarte bine închegată și doi copii foarte frumoși. Invitat recent în cadrul unei emisiuni de televiziune, Cabral le-a dezvăluit telespectatorilor cum a reacționat când a văzut-o pe Andreea Ibacka pentru prima dată.

Cabral Ibacka, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu soția sa, Andreea Ibacka
Cabral Ibacka, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu soția sa, Andreea Ibacka[Sursa foto: Instagram]

„Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: Mamă, ce c*r! Sunt prost, de ce să mint? Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață! După 14 ani, uite unde am ajuns”, a dezvăluit Cabral.

Cabral Ibacka, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu soția sa, Andreea Ibacka
Cabral Ibacka, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu soția sa, Andreea Ibacka[Sursa foto: Instagram]

Andreea și Cabral Ibacka au împlinit zece ani de la căsătorie

Andreea și Cabral Ibacka au împlinit ieri 10 ani de când au spus cel mai hotărât și sincer „DA” din viața lor. Cu această ocazie, soția prezenttaorului TV a scos la iveală detalii neștiute din relația lor. Deși apar deseori cu zâmbetul pe buze în fața fanilor, soția lui Cabral a dezvăluit că au existat și momente dificile în căsnicia lor. 

Citeste si: Andreea Ibacka, confesiuni inedite despre perioada adolescenței: „Fructul oprit era tare ispititor”

„Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt”,  a spus Andreea Ibacka, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!